.

30 Бр. Магнити за Украса на круизни врати, Забавни Аксесоари За Магнитни Бижута Круиз Врати за Рожден Ден, за Многократна употреба Магнити за Круиз врати за Декор на ?

30 Бр. Магнити за Украса на круизни врати, Забавни Аксесоари За Магнитни Бижута Круиз Врати за Рожден Ден, за Многократна

BGN 7.87

Сума
Налично за поръчка

? 【Магнитен комплект бижута за круиз врати】 Ние ще ви дадем 30 броя декорации за туристически места в опаковка, в различни стилове и ярки цветове, количество, достатъчно, за да отговори на вашите нужди за извършване на туристически партита за рожден ден ? 【Портативен и лек】Магнити за круиз врати са проектирани с подходящи размери, преносими и лесни.Красиви модели и подходящ размер, за да привлече вниманието на пътници или на гости за този круизным магнитам на вратата, след като те пристигнат на вашия кораб, и за създаване на щастлива и спокойна атмосфера. ? 【На модни продукти за рождения ден на круиз】 Тези магнитни бижута за круизи са разработени с помощта на набор от елементи, посветени на круизным лайнерам и скача на раждане, които включват круизни лайнери, спасителни кръгове, котви, торти, празнични шапки, подаръчни кутии, балони и т. Ярки цветове и атрактивни форми и създават свежа лятна атмосфера. ? 【Удобен и издръжлив материал】 Задната част на магнитите за круиз врати изработени от висококачествени магнитен материал, притежаващ силна чрез адсорбция, устойчиво на разкъсване и издръжливост, не е лесно да се прекъсне; предната част е изработена от PVC-материал, с ярки цветове, на цвят е обновен, по-светъл и не е лесно да избледняват, да не изисква от вас прекалено много грижи, можете да използвате по-дълго време. ? 【Широко декоративно приложение】 Тези декорации за круиз врати може да се прилага върху много гладки и магнитни повърхности, като например хладилници, автомобили, компютри, врати, прозорци и т., са на Разположение за летни партита, круизни тематични събития, рождени дни круиз, пътуване с лодка и други дейности.

Декларирани характеристики