.

Метален Шкаф за съхранение с Запирающимися врати, 42-инчови Сгъваеми Заключващи се Метални шкафове с 2 Регулируеми рафтове и 2 Ключа, Метален шкаф за офис, Гараж чере?

Метален Шкаф за съхранение с Запирающимися врати, 42-инчови Сгъваеми Заключващи се Метални шкафове с 2 Регулируеми рафтове

BGN 53.72

Сума
Налично за поръчка

Инсталиране на безплатна : Този метален гаражно кабинет се отличава от други шкафовеНашият метален шкаф има сгъване конструкция, която може лесно да се отварят и да се използват, за да го инсталирате, не са необходими никакви инструменти и няма трудоемки фази на инсталация. Здрав и издръжлив запирающийся стоманен шкаф за съхранение : гардероб за съхранение е изработен от тежка рамка от студено валцувани стоманени с външен слой с прахово покритие, който е без мирис, устойчив на надраскване, лесен за почистване, офис шкафове служат с години. черен метален шкаф с 2 врати и 2 регулируеми рафтове, подходящ за различни размери на файлове, височина варира в зависимост от изискванията, капацитетът на всеки рафт 65 килограма, запирающийся шкаф за съхранение на файлове и лични неща в безопасност. шкаф за съхранение с врати чудесен помощник за организиране на вашите вещи, като офис шкаф метален шкаф за офис консумативи, така и за съхранение на гаражни инструменти или други много големи и тежки битови предмети, подходящи за офиси, гаражи, училища, магазини, складови помещения, семейства. размер на гардероб за съхранение в гаража; H42 * W25.8 инча, можете да получите шкаф за съхранение имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим проблема възможно най-скоро.Инсталиране на безплатна : Този метален гаражно кабинет се отличава от други шкафове.Нашият метален шкаф има сгъване конструкция, която може лесно да се отварят и да се използват, за да го инсталирате, не са необходими никакви инструменти и няма трудоемки фази на инсталация. Здрав и издръжлив запирающийся стоманен шкаф за съхранение : гардероб за съхранение е изработен от тежка рамка от студено валцувани стоманени с външен слой с прахово покритие, който е без мирис, устойчив на надраскване, лесен за почистване, офис шкафове служат с години. черен метален шкаф с 2 врати и 2 регулируеми рафтове, подходящ за различни размери на файлове, височина варира в зависимост от изискванията, капацитетът на всеки рафт 65 килограма, запирающийся шкаф за съхранение на файлове и лични неща в безопасност. шкаф за съхранение с врати чудесен помощник за организиране на вашите вещи, като офис шкаф метален шкаф за офис консумативи, така и за съхранение на гаражни инструменти или други много големи и тежки битови предмети, подходящи за офиси, гаражи, училища, магазини, складови помещения, семейства.

Декларирани характеристики