.

BESPORTBLE 100шт Картина Висящи Декоративни Колчета Мини Дървени клечки за дрехи Фотоклипы Прищепка Занаят Клип Дървена Прищепка Пружина Пин Боядисан Дървен Пирон Бамб?

BESPORTBLE 100шт Картина Висящи Декоративни Колчета Мини Дървени клечки за дрехи Фотоклипы Прищепка Занаят Клип Дървена Прищепка

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

Малки клечки За окачване на Снимките : Различни Дървени клечки за рисуване на Дрехималки дървени клечки за дрехи.Малки дървени клечки за дрехи : Прекрасен клип за снимки, хартия, облекло, партита, занаяти, подаръци и картички, сватбени душове, детски душове, дисплеи в на куклени къщички, малки дървени колчета.Дървени щипки за пране на въже : Разнообразни Раскрашенные Дървени клечки за дрехи.Сувенири за коледното парти : да ги използвате, можете да създадете интересна декорация за вашия заведения под формата на картички или подаръци birk.Дървени клечки за дрехи, за бельо : Дървени клечки за дрехи Давене Държач за бележки, Прищепку за рисуване.Осъществяване Списък на 100 * Дървени Колчета, Скоби, Държач за бележки, Прищепка за рисуване Характеристики - Размер : прибл.28 (Д *Ш*В) дървени клечки за дрехи за пране. - Цвят : Декоративни мини-клечки за дрехи с различни цветове. - Материал : Дърво прищепка за бельо. - Разнообразие от дървени клечки за рисуване и дрехи за широка употреба, занаяти, изработени от дървени колчета. - Използването им, можете да създадете интересен дисплей за вашето заведение под формата на картички или подаръци бирок с фото-колчета. -Моля се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Цвят може да варира, тъй като разликата се показва на прищепке Занаятите Клип. - Прекрасен скоба се използва за снимки, хартия, облекло, партита, занаяти, подаръци и картички, сватбени душове, детски душове, дисплеи за на куклени къщички и т. Дървени скоби за снимки.Информация за Товаремаленькие клечки за дрехи за окачване на снимки Продуктът е произведен от естествено дърво. сувенири за коледно парти Тази екологично чисти дрехи позволява назначени по вашите дрехи. дървени пружина щипки за пране на въже са лесни за употреба и идеални за домашна употреба или измиване.

Декларирани характеристики