.

Калъф за грим количка от BYOOTIQUE, Мек Органайзер Двустранен за козметика за съхранение на Козметика, Преносим Количка с Топлоизолация, Страничен джоб, Пискюл, Калъф з?

Калъф за грим количка от BYOOTIQUE, Мек Органайзер Двустранен за козметика за съхранение на Козметика, Преносим Количка с

BGN 70.78

Сума
Налично за поръчка

[Външния вид на Ледника Грей] : Калъф за грим количка от Byootique сив цвят Glacier, неутрален цвят, също е добър избор за професионални гримьори, старши гримьори, гримьори бизнес студиа, Благодарение на специалната цвят повърхност той е подходящ за сезона на подаръците [Здрав Здрава и гладка метална светкавица по-текстурирани и дълъг живот; дишаща и регулируеми презрамки натоварването с рамо. [Страничен джоб за топлоизолация] : Вътре в един голям страничен джоб има слой на дебелото алуминиево фолио за по-голяма устойчивост на топлина, който е подходящ за съхранение на маски, губных червила или лосион. [Адаптивни капацитет : 2 малки странични джоба ляво, 1 голям джоб с множество офиси на правото; В горната част на своята практика има обтегач, към която може да се приложи допълнителна чанта и бързо да вземете нещата. [Размер на ръчния багаж] : 15 3/8 "x 11" x 20 1/2" компактен размер, специално разработен за ръчен багаж при пътуване; Подходящ за гримьори на свободна практика и художници в движение, които трябва да имате при себе си скъпа козметика в самолета.

Декларирани характеристики