.

БЕЗПЛАТНА доставка на 1 комплект, Декорация за пердета от Лозови насаждения, Ретро Начало Декор, Украса за дома, Пискюл, Фото Дисплей, Дървени Стенни Фоторамка, Стен?

БЕЗПЛАТНА доставка на 1 комплект, Декорация за пердета от Лозови насаждения, Ретро Начало Декор, Украса за дома, Пискюл,

BGN 7.93

Сума
Налично за поръчка

Верига за рамки Peg : изискана декорация на всекидневна, спалня, общежития и дори офиса също така е идеален подарък за приятели, които коллекционируют снимки и картинкиОкачен титуляр за снимки : Здрава конструкция и компактен размер, вие ще го използвате известно време.Монтаж на стена декорация от ресни : Лек, лесно се мотае.Независимо дали самостоятелно или като подарък.Стенни фотогирлянда : С помощта на този продукт можете да събирате и организиране на снимки и спомените за значими моменти в живота.Идеален за семейства, книжарници, заведения.Органайзер за окачване на картини : висококачествени материали и изключителна изработка, изчислен на продължителна употреба.Списък на пакетите 1 x Окачване за показване на снимки 1 х кука Особености -Произведен от висококачествена пластмаса и дърво, здрав и има по-дълъг живот стенни фотогирлянда. -Развешивайте красиви снимки и за да създадете свой собствен елегантен стил и украса на вашия дом дървен окачен фото-дисплей. -Добър титуляр за фотодисплея дома, лек и окачен дизайн, не заема много място на прочетеното за рамки за снимки. -Подходящ за всички видове събития, като рожден ден, сватба, Коледа, събрание и т., Стенен държач за снимки. -Мултифункционален, може да бъде за украса на дома и спални, както и за съхранение на снимки, пердета за показване на снимки. -Материал : дърво, пластмаса, дърво венец от лоза-Цвят : каки Информация за стоки за дома Стенен висулка за снимки на Този висящ титуляр за снимки е нежен и полезен за декорация на дома. ретро окачен дисплей за снимки Креативен стенен дизайн удобен за бързо украса на вашия дом.Доставка фотодисплея за дома Това може да бъде за съхранение на бележки, снимки, бележки, хартия и т. фоторамка за миксиране за предпочитане от дърво и пластмаса, изящна изработка осигурява дълголетие.

Декларирани характеристики