.

Куки за кърпи YARDWE от Неръждаема Стомана, Метална Скоба за Опашката, 20 бр. - клечки за дрехи, Щипки за дрехи, дрехите клечки за дрехи, Клипове, от Стоманена тел за работ?

Куки за кърпи YARDWE от Неръждаема Стомана, Метална Скоба за Опашката, 20 бр. - клечки за дрехи, Щипки за дрехи, дрехите

BGN 28.44

Сума
Налично за поръчка

[Неща] - Неръждаема стомана 304, по-устойчиви на корозия от неръждаема стомана Е подходяща за използване в кухнята, в стаята, и в банята, е универсален. водоустойчив и може да се използва многократно. Лесно се монтира, е здрава без да падне. Красив и здрав дизайн, приятен цвят и блясък. [Неща] - Неръждаема стомана 304, по-устойчиви на корозия от неръждаема стомана. Е подходяща за използване в кухнята, в стаята, и в банята, е универсален. водоустойчив и може да се използва многократно. Лесно се монтира, е здрава без да падне. Красив и здрав дизайн, приятен цвят и блясък.Описание на Функции - Материал : неръждаема стомана - Размер : 11, 00 X1, 50 X1, 30 см / 4, 32 X0, 59 X0, 51 инча - Цвят : сребрист.Опаковката включва 20 x скоби.

Декларирани характеристики