.

XCQ Джобно Складное Кофа Спорт на открито, на Къмпинг, Риболов Кофи За Автомивка на Квадратен Контейнер За Вода, Пластмасови Организаторите За Съхранение на 111 (Цвят:

XCQ Джобно Складное Кофа Спорт на открито, на Къмпинг, Риболов Кофи За Автомивка на Квадратен Контейнер За Вода, Пластмасови

BGN 27.12

Сума
Налично за поръчка

Джобно складное кофа за нощуване на открито, удобен за потребителя дизайн с дръжка за носене и винт на капакаСгъваем и преносим, лесен за удобно носене и компактно съхранение.Изработена от висококачествени и безвредни пластмаса, нетоксичен, без мирис, не ронлива, не ръждясва и е здрава за по-дълга употреба.Автомобилно складное кофа за вода, количеството на водата на изхода се регулира лесно да се контролира разходът на вода.Подходящ за къмпинг, туризъм, пътуване, пикник, домашно стопанство и други дейности за отдих и развлечения.Джобно складное кофа за спорт на открито, на къмпинг, риболов, кофи за автомивка, кв. контейнер за вода, Пластмасови организаторите за съхранение заглавие : Сгъваем контейнер за вода, материал : хранителна пластмаса температурен диапазон : от -20 ° C до 80 ° C, под формата на : като на снимката, Функция : за контейнери за вода, размер : 4л/5Л/10Л15Л/16Л/18Л/20Л/25л Опаковка в комплекта : 1 х сгъваема чанта за контейнер за вода Функции : 1. Тези сгъваеми контейнери за вода са удобни, трайни, многоразовы, спестяват място и не са токсични. Изработен е от прозрачен действително нетоксичен пластмаса. Голям улей за лесно пълнене и изливане.Конструиран за съхранение както на морския, така и прясна вода. Майната-надолу капачката задържа водата вътре и осигурява уплътнение. Сгъва и се сгъва с метален карабинер за закрепване и съхранение на замразени запазва напитката студена в продължение на hours.To съхранява, просто го оставете да изсъхне на въздуха, сгънете и приберете в страната.Празен той точно се сгъва (или да се търкаля в ролка), за лесно съхранение.Благодаря ви за вашата подкрепа и любов към нас.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма мотивация.Благодаря ви за вашето потвърждение на нас.Ние ще продължим да работим усърдно.Моля, също така подкрепя и се грижи за мен.Благодаря ви за вашата подкрепа ~!Вашето удовлетворение е нашата най-голяма утеха.

Декларирани характеристики