.

Преносими зарядно устройство за електрически автомобили LEFANEV 10/16a EV Level 2,25 ft NEMA 6-20 за електрически и хибридни автомобили (с адаптер NEMA 5-15 до NEMA6-20) (10/16 А)

Преносими зарядно устройство за електрически автомобили LEFANEV 10/16a EV Level 2,25 ft NEMA 6-20 за електрически и хибридни

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Плътно поставете щепсела на мрежовия кабел в контакта на стената поставете щепсела тип 1 във входа на дупката на кола.Кликнете переключаемую бутона, за да настроите номинален ток в съответствие с вашите изисквания. устройството ще започне да се зарежда автоматично, след като започне да изгори зеленият индикатор за зареждане. 【 Преносими зарядно устройство ще захранване на nissan за електрически автомобили 】 При наличие в стената контакти NEMA 6-20 (доставя се с адаптер NEMA5-15-NEMA6-20) тази зарядно устройство ще захранване на кутия ще ви позволи да зареждате своя електрически автомобил навсякъде, където искате.Той може да остане в багажника на вашия автомобил след приключване на зареждането. 【Широко напрежение за вашия 】 Зарядно устройство EV предлага два режима на зареждане ток 10/16 А. Поддържа широк диапазон на напрежението 100-250 В, могат да се използват във всяка ситуация и при използване на максимална мощност (3,68 kw) електрически автомобили могат да бъдат напълно заредени за 3-8 часа. 【 Висока съвместимост 】 Подходящ за всички автомобили с вход SAE J1772, стенни щепсел NEMA 6-20 има вертикална болт (моля, вижте сравнително изображение), моля, проверете внимателно.Можете да закупите адаптер NEMA 5-15 до NEMA 6-20 за по-добро използване в домашна мрежа 110 V. 【Бързото и лесно управление 】 Просто включете щепсела на входящата дупката электромобиля, а след това зарядно устройство автоматично ще открие статуса на връзката и ще започне зареждането на, параметри не могат да бъдат инсталирани в състояние да се зарежда, моля, инсталирайте, преди да бъдат заредени. 【 Обслужване на клиенти 】 за Обслужване на клиенти LEFANEV очаква вашето контакт по всяко време.Всеки път, когато вашите батерии и зарядни устройства EV възникнат някакви проблеми или нещо просто не отговаря на вашите нужди, моля свържи се безусловна замяна в рамките на 30 дни.

Декларирани характеристики