.

Yardwe 6 бр. Заостренная Лъжица С Орнаменти, Лъжици За Смесване, Метална Лъжица От Неръждаема Стомана, Лъжици за Опресняване, Банкетни Лъжица, Лъжичка за чай с лед, Лъжи?

Yardwe 6 бр. Заостренная Лъжица С Орнаменти, Лъжици За Смесване, Метална Лъжица От Неръждаема Стомана, Лъжици за Опресняване,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Бъркалки за еспресо : Може да се мие в съдомиялна машина : Тези супени лъжици може да се мие в съдомиялна машинаА благодарение на износостойкому материал можете с увереност мие в съдомиялна машина.Подаръчен комплект за мед : Ергономичен дизайн : Тези лъжици от неръждаема стомана са прости, модерни и елегантни.Добре шийн finish, гладки, с добра форма и размери, те добре се съчетават с останалата част на вашия столовым сребро и перфектно се съчетават с всичко, което има на масата.Лъжица : ?? ИЗИСКАНА РАБОТА : Тези професионално изработени лъжици са огледалото на финала, а набор супени лъжици от много здрав и лек допир.Суповые лъжици от неръждаема стомана Супени лъжици за дома, кухня или ресторант не твърде лека и не твърде тежки, за да ги държи в ръка.Метални лъжици Десертни лъжици : Трапезария лъжици от неръждаема стомана с кръгла форма - Леки, благодарение на проста конструкция, гъвкавост тегло и компактен размер, лесно да ги вземат със себе си и да се съхраняват.Можете да ги вземете с вас на природата, на къмпинг, на барбекю или пикник.Набор от сервировочных лъжици от неръждаема стомана, сребърен бульонная лъжичка, могат да се мият в миялна машина - Висококачествен материал : Супена лъжица е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която може да бъде сигурна, практични, ергономични, устойчива на износване, тежка рамка и предоставяне на защита.Огледално покритие осигурява ярка блестящ вид с гладки ръбове, които са много удобни за използване.Комплектът включва 6 x лъжици Характеристики -Класически дизайн : Супена лъжица има традиционен вид лъжици с полирана повърхност и плавни линии, и трябва да заобичате тази многофункционална лъжичка за плодове. -Материал : суповая лъжица от неръждаема стомана-Подарък за нов дом : Лъжица може да стане лесно, но практичен подарък за нов дом на вашите приятели.Външния вид на тази лъжици чист, и ръката му е удобно да я държа при непрекъснато бъркане. -Висококачествен материал : Сервировочная лъжица е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която издържа на дълъг срок на експлоатация благодарение на многото функции, като износостойкая, устойчив на корозия и дълъг живот лъжица за готвене рамена. -Широко приложение : Може да се пие овесена каша, има, заедать десерт и да пият супа.Това ще бъде едно добро украшение за сервиране на масата за вечеря, на ресторант, кухня и т.

Декларирани характеристики