.

FTVOGUE 10шт Перка 4 Остриета Силен Вятър Модел на Сградата Въздушни Винтове Трайни Материали, Лек Вятърна турбина turbo generator 40 мм направи си САМ Играчка Кола Перка [черве?

FTVOGUE 10шт Перка 4 Остриета Силен Вятър Модел на Сградата Въздушни Винтове Трайни Материали, Лек Вятърна турбина turbo generator

BGN 2.52

Сума
Налично за поръчка

Използването на продуктаВитлото е подходящ за домашно играчки аксесоари, модели на автомобили с дистанционно управление, и са на разположение в различни цветове за украса на вашия автомобил.Витлото има голям е обемът на въздуха, по-голямо сцепление, много цветове, ниско тегло, малък размер и лекота на инсталиране.Обхват на приложение. витлото с четири остриета от 40 мм, отвор е подходящ за вала на двигателя с диаметър от 2 мм и директно на вала. Конструкция от 4 листа.Витлото с 4 остриета, малък размер, компактен дизайн, лесен за инсталиране и не заема място.Издръжлив материал.Витлото е изработена от висококачествена пластмаса, който е здрав и може да се използва в продължение на дълго време.Използването на продукта.Витлото е подходящ за домашно играчки аксесоари, модели на автомобили с дистанционно управление, и са на разположение в различни цветове за украса на вашия автомобил.Витлото има голям е обемът на въздуха, по-голямо сцепление, много цветове, ниско тегло, малък размер и лекота на инсталиране.Обхват на приложение. витлото с четири остриета от 40 мм, отвор е подходящ за вала на двигателя с диаметър от 2 мм и директно на вала. Конструкция от 4 листа.Витлото с 4 остриета, малък размер, компактен дизайн, лесен за инсталиране и не заема място.Издръжлив материал.Витлото е изработена от висококачествена пластмаса, който е здрав и може да се използва в продължение на дълго време.Параметри : Тип на продукта : перка Модел : XR-145 Материал : ABS Предназначение : Подходящ за детски играчки "Направи си сам", аксесоари, модели автомобили с дистанционно управление, външен диаметър : прибл. 40 мм / 1,6 инча Вътрешен отвор : прибл. 2 мм / 0,08 инча Брой ножове : 4 остриета Осъществяване Списък : 10 x Витлото.

Декларирани характеристики

Item Type:
Propeller
Model:
XR-145
Material:
ABS
Purpose:
Suitable for DIY Toy Accessories Remote Control Car Model
Outer Diameter:
Approx. 40mm / 1.6in
Inner Hole:
Approx. 2mm / 0.08in
Blade Quantity:
4 Blades
Package List:
10 x Propeller: