.

2 БР. Държач на торбата за боклук за кучета, Държач на торбата за кучешки какашек с чувствителен на допир закопчалка, Дюза за опаковка торби за боклук, Държач на торб?

2 БР. Държач на торбата за боклук за кучета, Държач на торбата за кучешки какашек с чувствителен на допир закопчалка, Дюза

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【ОСВОБОЖДАВАНЕТО на РЪКАТА】 Е ужасно, ако винаги трябваше да държат в ръцете си пакет с какашками, выгуливая кучетаСега използвайте този държач за чанта за какашек, за да освободи ръката си при отглеждане на кучета, само трябва да се завърже на възел, за да се закача за него, да е вашата ръка може да се движи. 【ЛЕК И ИЗДРЪЖЛИВ】Притежателя чанти за кучета е изработена от полиетилен с висока плътност, количество : 2 бр., тежи само 0,01 паунда, удобно переноске, траен и силен, а подвешивание на каишка не създава заетост за кучета, позволява на кучето лесно да се разхожда. 【Голяма товароносимост】 притежателя на торбичката за кучешки какашек има добра инженерна конструкция, която е суперлегкой, така че не се превърне в тежко бреме за вашите кучета, и има по-голяма носеща способност, може да се мотае по-малко от 3 на торбичката за какашек. 【Подходящ за всеки каишка】 Този инструмент за притежателя на торбичката за боклука е подходящ за всички каишки, е сверхпрочную велкро и може да се регулира по размер, за да се поберат всички стилове и размери, каишка за кучета, колани за раници, химикалки за колички и велосипеди, и т. 【Чудесен И ценен подарък】 Държач за чанта за кучета е много лесен за използване, вие ще бъдете изненадани, че такова нещо може да подобри условията на разходка за вас и вашето куче.По този начин, държач за чанта за кучешки какашек също е ценен подарък за любителите на кучета.Дайте да ви възможност свободно да ходи за ръка.Не е необходимо непрекъснато да се носят пакети с собачьими какашками под ръка, выгуливая куче.

Декларирани характеристики