.

100 БР Матово черни майларовые пакети - 4x6 инча Черни майларовые пакети за съхранение на продукти с цип с вакуум печата.

100 БР Матово черни майларовые пакети - 4x6 инча Черни майларовые пакети за съхранение на продукти с цип с вакуум печата.

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

? ПРАКТИЧЕН РАЗМЕР : в нашия черна чанта от mylar с размер 4 x 6 инча, можете да съхранявате екстри в продължение на дълго време, като запазва свежестта на храната ? ОТНОВО ЗАКРЫВАЕМАЯ оборудване запечатване на УПЛЪТНЕНИЕТО : Нашият майларовый пакет е снабден с уплътнителен лента, която задържа влага и прах.Благодарение на модерната технология на уплътняване на пространството съдържанието е защитено от uv лъчи и няма мирис. ? ЗАПАЗЕТЕ СВЕЖЕСТТА на ПРОДУКТИТЕ ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ : Майларовые пакети със защита от миризмата са двустранните ни, а нашите алуминиеви майларовые пакети черен метален цветове, подходящи за съхранение на хранителни продукти и предпазват екстри от прегряване и лош мирис. ? 100 БР плик пакет от mylar : В комплекта са включени 100 броя закрывающихся пакети, защищающих от миризмата, които са подходящи за многократна употреба. ? ПРАКТИЧНО за ежедневна УПОТРЕБА : Нашите затваряне на торбички от mylar имат вакуумную опаковка и са идеални за удобно съхранение на бисквити, бонбони, захар, чай, кафе и предотвратяване на ненужно изтичане на информация.Нашите пакети са идеални за съхранение във фризера, благодарение на траен външен материал.Предпазва от вода, конденз, прах и други елементи.Вътрешната облицовка от метално фолио е нещо, което задържа миризми вътре и запазва по-дълго свежестта на вашите продукти и зеленина!.Дебел кант около колети, пакети са много здрави и е трудно да се скъса.Последното нещо, което бихме искали, е да си продукти пролились поради спукване!.

Декларирани характеристики