.

JIMUBEAM Винтажное Метални Стенни аплици, Промишлен, с монтиран на стената лампа с Покритие от Месинг, Дизайнът на Абажура Нагънат форма, монтиран на стената лампа с 1 Л?

JIMUBEAM Винтажное Метални Стенни аплици, Промишлен, с монтиран на стената лампа с Покритие от Месинг, Дизайнът на Абажура

BGN 28.33

Сума
Налично за поръчка

Ретро в селски стил : Това е един прост, но милото халба бира в селски стил - идеален начин да се докаже на "старомоден" ретро образ с модерен колоритТози стенен лампа в селски стил и перфектно се съчетава както с класически интериор в стил кънтри, така и с модерни картини промишлени фермерска къща.Стенен лампа е много добре направен и има приятен външен вид.Това трябва да бъде добър избор, за да добавите малко чар на вашето пространство.Дизайн : Изискан, стилен външен вид.Лампа има изумителен дизайн и рифленую форма.Светлина, идваща от електрическата крушка, отразени от страничните страни на абажура лампа, създаване на топло сияние.Основата на лампата с нажежаема жичка : 110-120; На Основата на електрически лампи E26.Е съвместим със светодиоди, КФЛ, лампата на Едисон, лампи с нажежаема жичка и т. Максимална мощност до 40 Вата.Лампа халба бира може да се регулира яркостта, ако лампата диммера е съвместима с превключвател диммера.Размери на продукта : диаметър на метални абажура : 8,7 инча. Височина на стената : 5. Диаметър на монтажна плоча : 4,7 инча.Материал халба бира - метал.Висококачествени материали и изделия, ръчно изработени правят всеки продукт наистина специално.Гаранция : Гаранция една година.Ние винаги предлагаме продукти на най-високо качество.Моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате въпроси за нашите продукти преди или след продажбата, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще направи всичко възможно за решаване на проблема в рамките на 24 часа. Като за закупуване на аксесоари или други видове метални нюанси?. - Моля, моля свържете се с екипа Ji Mu Beam. Може ли той да бъде инсталиран в посока нагоре?. - Да, можете да го завъртите, когато инсталирате метална основа. Той ли е регулируем?. - Сам по себе си той не може да се регулира яркостта.Но можете да инсталирате както слаби, така и по-тусклую крушка, а след това да се постигне спиране на тока.Или използвайте умната крушка (телефон или дистанционното управление за управление).

Декларирани характеристики