.

Удобна Кутия За съхранение, Органайзер за грим, Малък Органайзер за грижа за кожата, Органайзер за грим, Кутия за Червило, Органайзер за Тоалетна Масичка, шкаф за ра?

Удобна Кутия За съхранение, Органайзер за грим, Малък Органайзер за грижа за кожата, Органайзер за грим, Кутия за Червило,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

дървенОрганайзер за чекмеджетата на масата : подходящ размер, който е подходящ за всеки шкафа, прикроватной нощни шкафчета или шкафа, той може да се превърне в подарък за нов дом на вашите приятели.Органайзер за канцеларски принадлежности : Практичен и многофункционален в употреба.Дизайн в стил чекмедже, проста форма, удобно съхраняване на бижута.Дървена настолен органайзер за грим : Двуетажно кутия с двойни мрежи е подходящ за съхранение на червило, гланц за устни или други украшения.Офис стелажи за съхранение : Многофункционален дизайн на кутията позволява ви лесно да преглеждате, разположена в нея чекмеджета от всяка всячиной и удобно да намерят това, което ви трябва.Дървена кутия за съхранение : за Малък размер и не заема място.Висококачествени материали за изработка на нашите кутии за бижута ще ви осигурят продължителна употреба.Осъществяване на списък 1 х двупластова кутия за съхранение Характеристики -Размер : 25,00 X10,20 X19,80 см. / 9,82 X4,01 X7 универсален. -Цвят : Шоколад малък органайзер с чекмеджета -Материал : Дървен настолен органайзер - Умна дървена кутия за съхранение на повечето стилове обеци, включително шипове, колиета и всякаква всячину.Направете от тях организиран от чекмеджето. - Тази поставка за съхранение на малки неща може да се предотврати попадането на малките неща в каша, много добър органайзер за бижута на масата. - Този органайзер за дребни неща може да се превърне в чудесен подарък на вашите приятели, които се нуждаят от дървен настолен органайзер за бижута. - Тази кутия за подробности се използва в банята, прикроватной нощното шкафче, скрин, спалня и офиси.Това е и домакинството на контейнер за съхранение в търговията на дребно магазин. - Използване на висококачествен дървен материал, многофункционален дизайн, отлично качество на изработката.Това лесно ще ви спести време, че с един поглед да намерите своята любима пръстен в многофункционални хубав.Информация за стоки, Опаковъчна кутия, Мултифункционален дизайн, удобен за съхранение и организация, нейната лесно да се намери.настолна полк Това може да бъде практичен подарък за вашето семейство или приятели. органайзер за плот На него може да изкуства и посочи мястото, където се съхраняват седалка за малки неща, за да им е удобно да се взема. офис организатор В тази кутия за съхранение на всички всячины, инструменти за грим и друга фина козметика.

Декларирани характеристики