.

Nilight GA0004 5 опаковки 12AWG Вграден колан, кабели, 12 Калибър ATC/ATO Кола с предохранителем 30A Стандартна розетка-5 опаковки, гаранция 2 г.

Nilight GA0004 5 опаковки 12AWG Вграден колан, кабели, 12 Калибър ATC/ATO Кола с предохранителем 30A Стандартна розетка-5

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Висококачествена полиамидная на капака отвън и червена медна тръба вътре позволяват конектори издържа на висока температура, както и да притежават добра способност да провежда електричествоВодоустойчив найлонов термоплавкий лепило с водоустойчиви покрития гел осигурява отлични водоустойчиви характеристики, може да бъде добър соединителем, използван в морски и автомобилни приложения.Универсален тип за свързване на кабели можете да използвате три варианта размери : 22awg-10awg, 90 бр. червен цвят, за кабели 22awg-16awg, 90 бр. синьо за кабели 16awg-14awg, 20 бр. жълт цвят за кабели 12awg-10awg;.Конструкция на корпуса от червена мед с тел контакт увеличава потока на ток и осигурява пад на напрежение, предотвратяване на повреди в електрическите инсталации и намаляване на продукцията на оборудването от експлоатация.Лесна идентификация Цветна тръба с отпечатък от сензора, кабели позволява лесно да се определи правилния размер на съединителя за всяко приложение.Вид на засаждане : Универсален кацане.Висококачествена полиамидная на капака отвън и червена медна тръба вътре позволяват конектори издържа на висока температура, както и да притежават добра способност да провежда електричество.Водоустойчив найлонов термоплавкий лепило с водоустойчиви покрития гел осигурява отлични водоустойчиви характеристики, може да бъде добър соединителем, използван в морски и автомобилни приложения.Универсален тип за свързване на кабели можете да използвате три варианта размери : 22awg-10awg, 90 бр. червен цвят, за кабели 22awg-16awg, 90 бр. синьо за кабели 16awg-14awg, 20 бр. жълт цвят за кабели 12awg-10awg;.Конструкция на корпуса от червена мед с тел контакт увеличава потока на ток и осигурява пад на напрежение, предотвратяване на повреди в електрическите инсталации и намаляване на продукцията на оборудването от експлоатация.Лесна идентификация Цветна тръба с отпечатък от сензора, кабели позволява лесно да се определи правилния размер на съединителя за всяко приложение.Вид на засаждане : Универсален кацане.Всяка запалка е на дъното на печат, което показва, година на производство, може да бъде многократно и оборудван с маркови подплата Zippo.Всички ветроупорен запалки американска продукция в нашата фабрика в Брэдфорде, щата Пенсилвания, и се предлагат в кутия за подарък.Всяка крушка има на дъното на печат, което показва, година на производство, може да бъде многократно и оборудван с маркови подплата Zippo.

Декларирани характеристики