.

Спортни Чанти Голям Капацитет за нощно бягство, Сгъваема Чанта За жени, Лека Чанта За носене С Отделение За обувки, Спортна Чанта За занимания във Фитнес залата, С Р?

Спортни Чанти Голям Капацитет за нощно бягство, Сгъваема Чанта За жени, Лека Чанта За носене С Отделение За обувки, Спортна

BGN 14.47

Сума
Налично за поръчка

Тази пътна спортна чантата може да се носи по различни начини : през рамо или в ръкаЗадната част е с плосък дизайн на колана, така че да може лесно да се побере в куфар, който е идеален за пътуване.Размер на разложенном формата : 36 x 42 x 23 см. / 14 x 16,5 x 9 инча.Размер при сгъване : 19 x 29 x 4 см /7,5 x 11,4 x 1,6 инча.Тегло : 0,43 кг / 0,9 инча. С много джобове, дъното може да се плъзга отворен за разширяване, може свободно да се разширява обемът на чантата.Нашата Оксфорд тъкан гладка и приятна на допир, не само водоустойчиви, но и износостойкая.Може да се използва за по-дълго време!. 【 Голям капацитет】, с Много джобове : на Дъното може да се плъзга отворен за разширяване, може свободно да се разширява обемът на чанти, размер : 45*20*31 см Може да отговори на нуждите на повечето хора. 【Мокро и сухо отделяне】 : Тази спортна чанта за фитнес зала с мокри и сухи раздяла, влажна зона във вътрешността е изработена от специални материали, има водоустойчив ефект, не е нужно да се притеснявате за проникване на вода. 【 Конструкция с НЯКОЛКО ПОКЕТАМИ】 Обемът от 30 литра, се сгъва, когато не се използва.Лесно може да побере всичките ви принадлежности за фитнес зала или за пътуване, идеално за чанти, дрехи, спорт, ползване на фитнес зала, йога, пътуване, пазаруване на уикенд, нощувка, къмпинг и пикник. 【Материал премиум-клас】 : Изработен е от специална водоустойчива материя, той е много водоустойчиви, устойчиви на износване и не е лесно да избледнява.Това е много добра текстура, здрава опаковка. 【Широк спектър от приложения】 : Задна част с фиксиран каишка е не само лесно се монтира на етикет за багажник, но и се използва като спортна чанта за фитнес.Подходящ за бизнес пътувания, пътувания почивен ден, къмпинг, колоездене и различни видове активен отдих. 【 Голям капацитет】, с Много джобове : на Дъното може да се плъзга отворен за разширяване, може свободно да се разширява обемът на чанти, размер : 45*20*31 см Може да отговори на нуждите на повечето хора. 【Мокро и сухо отделяне】 : Тази спортна чанта за фитнес зала с мокри и сухи раздяла, влажна зона във вътрешността е изработена от специални материали, има водоустойчив ефект, не е нужно да се притеснявате за проникване на вода. 【 Конструкция с НЯКОЛКО ПОКЕТАМИ】 Обемът от 30 литра, се сгъва, когато не се използва.Лесно може да побере всичките ви принадлежности за фитнес зала или за пътуване, идеално за чанти, дрехи, спорт, ползване на фитнес зала, йога, пътуване, пазаруване на уикенд, нощувка, къмпинг и пикник.

Декларирани характеристики