.

Набор на Маслена Слуз JackRuler за момичета и момчета, утайка от Слуз, Слуз, за Сладолед и Торта, Супер Мека и Нелипкая, Подаръци за Рожден Ден, за Партита слуз, Подаръци з?

Набор на Маслена Слуз JackRuler за момичета и момчета, утайка от Слуз, Слуз, за Сладолед и Торта, Супер Мека и Нелипкая,

BGN 3.21

Сума
Налично за поръчка

❤Лесно да се съхранява - моля, да месят го няколко пътиМоля, сложи слуз обратно в съда, когато не се използва.Ако дълго време се излага на въздух, той изсъхва.Можете да постепенно добавете топла вода, за да се възстанови нейната еластичност, ако тя стане прекалено суха.Съвети-В зависимост от сезона,Ако има малко жестковато и не эластично.Просто поставете буркан със слуз в топла вода за 3-5 минути, и тя ще стане по-мека, добавете малко сапун за ръце или гел за душ, ще бъде по-добре. ❤Играта и образование -Детска слуз може да се обучават акценти на способностите на децата, развитие на техните творчески способности и въображение. ❤Меки и нелипкие -слуз, изработени от висококачествени съставки, когато сте приели слуз в ръка, ще откриете, че тя е много мека и нелипкая, когато преса, завивате, раскатываете, раздвигаете я, и тя лесно се свързва, това ще бъде много интересно, така че това е играчка за облекчаване на стреса за деца и възрастни. ❤Предпочитан подарък : Игра със слуз може да се развие при деца практически умения, въображението и креативността, да държи децата далеч от електроника.Набор за приготвяне на слуз - страхотна играчка за подаръци на децата на рожден ден или Коледа. ❤Смешно слуз-Набор от слуз включва в себе си различни цветове и аксесоари, в които може да се играе от възрастни и деца, подготовка на слуз може да развие въображението и творчеството на децата, да доведе децата на безкрайно удоволствие, както и обогатяване на игра между родители и деца. ❤Лесно да се съхранява - моля, да месят го няколко пъти.Моля, сложи слуз обратно в съда, когато не се използва.Ако дълго време се излага на въздух, той изсъхва.Можете да постепенно добавете топла вода, за да се възстанови нейната еластичност, ако тя стане прекалено суха.Съвети-В зависимост от сезона,Ако има малко жестковато и не эластично.Просто поставете буркан със слуз в топла вода за 3-5 минути, и тя ще стане по-мека, добавете малко сапун за ръце или гел за душ, ще бъде по-добре. ❤Играта и образование -Детска слуз може да се обучават акценти на способностите на децата, развитие на техните творчески способности и въображение. ❤Меки и нелипкие -слуз, изработени от висококачествени съставки, когато сте приели слуз в ръка, ще откриете, че тя е много мека и нелипкая, когато преса, завивате, раскатываете, раздвигаете я, и тя лесно се свързва, това ще бъде много интересно, така че това е играчка за облекчаване на стреса за деца и възрастни. ❤Предпочитан подарък : Игра със слуз може да се развие при деца практически умения, въображението и креативността, да държи децата далеч от електроника.Набор за приготвяне на слуз - страхотна играчка за подаръци на децата на рожден ден или Коледа. ❤Смешно слуз-Набор от слуз включва в себе си различни цветове и аксесоари, в които може да се играе от възрастни и деца, подготовка на слуз може да развие въображението и творчеството на децата, да доведе децата на безкрайно удоволствие, както и обогатяване на игра между родители и деца.

Декларирани характеристики