.

Estivaux Великден Религия Кръст Щанцоване за Производство на пощенски Картички, Исус Разпети Петък, Ден на Възкресението Комплекти Щанци За Рязане на Библията Граал Ш?

Estivaux Великден Религия Кръст Щанцоване за Производство на пощенски Картички, Исус Разпети Петък, Ден на Възкресението

BGN 3.26

Сума
Налично за поръчка

【Стил】 : Печати за великден рязане са изискани модели, включително высечку религиозен кръст, высечку на ИсусДекоративни метални форми за великден библейското граал могат да си поделку по-нежен и изпълнен с празнична атмосфера. 【Размер】 : Общият размер на набиране на щанци за рязане на великден религия е 12,0 × 10,5 виж 【Високо качество】 : Щанцоване за великден кръст, изработени от висококачествена въглеродна стомана.Външната повърхност е покрита, не е лесно да ръждясва и може да се използва многократно.Линия на ножа е ясна, и върху нея лесно се изрежат различни мотиви. 【Повод】 : Нашите комплекти щанци за рязане на великден на Исус са богати на стилове, които са много подходящи за ръчно изработени със собствените си ръце.Можете да използвате този празничен шаблон за направата на картички, албуми, картички, покани, дневници, бележки, писма и т., Можете да представите своите занаяти семейство, приятели, съученици, учители, колеги и всички, за които искате да се грижат.Можете също така можете директно да поднесе высечку подарък на своето семейство и приятели и заедно да се насладите на процеса на ръчно изработени. 【Опаковка】 : Вие получавате 1 бр. изрязани от книгата на великденски кръстове-веночков.Ела и покажи уменията си. 【Стил】 : Печати за великден рязане са изискани модели, включително высечку религиозен кръст, высечку на Исус.Декоративни метални форми за великден библейското граал могат да си поделку по-нежен и изпълнен с празнична атмосфера. 【Размер】 : Общият размер на набиране на щанци за рязане на великден религия е 12,0 × 10,5 виж 【Високо качество】 : Щанцоване за великден кръст, изработени от висококачествена въглеродна стомана.Външната повърхност е покрита, не е лесно да ръждясва и може да се използва многократно.Линия на ножа е ясна, и върху нея лесно се изрежат различни мотиви. 【Повод】 : Нашите комплекти щанци за рязане на великден на Исус са богати на стилове, които са много подходящи за ръчно изработени със собствените си ръце.Можете да използвате този празничен шаблон за направата на картички, албуми, картички, покани, дневници, бележки, писма и т., Можете да представите своите занаяти семейство, приятели, съученици, учители, колеги и всички, за които искате да се грижат.Можете също така можете директно да поднесе высечку подарък на своето семейство и приятели и заедно да се насладите на процеса на ръчно изработени.

Декларирани характеристики