.

Комплект Бебешки Пелени и шапки за еднократна употреба Camidy, Одеало за бебета, Пеленальная Наметало с Шапочкой за Новородени Момчета и Момичета, на 45 x 45

Комплект Бебешки Пелени и шапки за еднократна употреба Camidy, Одеало за бебета, Пеленальная Наметало с Шапочкой за

BGN 24.32

Сума
Налично за поръчка

Това пеленание с размери 45 на 45 см, което е с достатъчен размер за новородени и грудничковКомплектът включва : 1 бр. пеленальное одеяло и 1 бр. шапчица; Препоръчителна възраст : 0-12 месеца (препоръчителната възраст е само за справка).Произведено от качествени вискозен тъкан, това е пеленание меко, малко по-леко.Лесни за миене в машина; Машинно пране със студена вода, поставете в торбичка за пране, за миене, за да се предотврати деформация.Прост дизайн, но гъвкав, можете да го използвате като пелени, одеяла, покривки за легло за кърменето, покривки за легло и т. Това е пеленание с размери 45 на 45 см, което е с достатъчен размер за новородени и грудничков.Комплектът включва : 1 бр. пеленальное одеяло и 1 бр. шапчица; Препоръчителна възраст : 0-12 месеца (препоръчителната възраст е само за справка).Произведено от качествени вискозен тъкан, това е пеленание меко, малко по-леко.Лесни за миене в машина; Машинно пране със студена вода, поставете в торбичка за пране, за миене, за да се предотврати деформация.Прост дизайн, но гъвкав, можете да го използвате като пелена, одеало, своята практика за кърмене, завивки и т. Параметри : Препоръчителна възраст : 0-12 Месяцевматериал : Rayonцвет : бял, розов, тъмно син, червен, армейски зелено, вересково-сив (по желание) Размер пелени : 114 см х 114 см/45 х 45" Забележка : Допуска разликата в 1-3 см (0,4-1,18") заради ръчното измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Пратката включва 1 х Пеленальное одеяло 1 х шапка.

Декларирани характеристики

Recom Age:
0-12 Months
Material:
Rayon
Color:
White, Pink, Navy, Ginger, Army Green, Heather Grey (Optional)
Swaddle Size:
114cm x 114cm / 45 x 45
Note:
Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.: