.

BEL AVENIR Декорация Панделка 3 см 12 ярда Delicia French Gimp Основен Костюм За Шиене От Полиестер САМ Crafts Украса за дома (Светло кафе)

BEL AVENIR Декорация Панделка 3 см 12 ярда Delicia French Gimp Основен Костюм За Шиене От Полиестер САМ Crafts Украса за дома

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Перфектен размер : Дължина-довършителни панделка е 12 метраМярка за дължина-от 1, 18 инча /3 см. Материал : Изработен е от висококачествен полиестер, лъскав и здрав. 10 най-популярните цветове, можете да изберете, за съответната тъкан или материал.Широко се използва : Елегантна тесьма-най-добрата декорация за пердета, одеяла, престилки, възглавници, абажуров, подарък опаковки и т. Множествено приложение : за Довършителни Delicia gimp е идеално за декорация на дома, костюм със собствените си ръце, производство на занаяти и т., Количество в опаковка : 1 бр. пълно покритие gimp braid. Удовлетворение на нуждите на клиентите винаги е наш основен приоритет.Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси или опасения, които може да имате.БЕЛ АВЕНИР ще ви отговори в рамките на 24 часа.Перфектен размер : Дължина-довършителни панделка е 12 метра.Мярка за дължина-от 1, 18 инча /3 см. Материал : Изработен е от висококачествен полиестер, лъскав и здрав. 10 най-популярните цветове, можете да изберете, за съответната тъкан или материал.Широко се използва : Елегантна тесьма-най-добрата декорация за пердета, одеяла, престилки, възглавници, абажуров, подарък опаковки и т. Множествено приложение : за Довършителни Delicia gimp е идеално за декорация на дома, костюм със собствените си ръце, производство на занаяти и т., Количество в опаковка : 1 бр. пълно покритие gimp braid. Удовлетворение на нуждите на клиентите винаги е наш основен приоритет.Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси или опасения, които може да имате.БЕЛ АВЕНИР ще ви отговори в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики