.

4-Нива Рафтове За обувки, самостоятелен Тесни Рафтове за обувки, Органайзер За съхранение на 6-8 Двойки, Тесни Рафтове За обувки, Кухненски Рафтове за обувки от неръж?

4-Нива Рафтове За обувки, самостоятелен Тесни Рафтове за обувки, Органайзер За съхранение на 6-8 Двойки, Тесни Рафтове За

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

▲【Практично и трайно】 Практичен шкаф за обувки, за поддържане на чистота и организация на обувки, подходяща за съхранение на различни видове обувкиЛек и преносим органайзер за съхранение на обувки, подходящи за настаняване в спалнята, хола, банята и т. ▲【Високо трайно качество】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана + от нетъкан текстил с добра твърдост, удар и устойчив, водоустойчив, здрав и издръжлив на употреба. ▲【Лесна употреба】 Лесен за монтиране, лесно за монтаж и демонтаж за няколко минути, е практично и удобно.Използва тръби от неръждаема стомана от премиум-клас, притежава висока носеща способност, е подходящ за съхранение на книги и обувки. ▲【Компактно Съхранение】Компактният дизайн позволява ефективно използване на пространството за съхранение на по-голямо количество обувки.Премахва обувки от пода и внимателно я поставя.Много подходящ за навлизане на пазара, отвора на вратата, гардероб, шкафчета за обувки, под леглото, в гардероба, хол, баня, спалня и тераса. ▲【Обемът на магазина】 4-различен рафтове за обувки с капацитет 8-10 чифта обувки за възрастни, издръжлив, лек, тесен, отколкото други.Висока тесен рафт за обувки е с идеален размер за малки пространства. ▲【Практично и трайно】 Практичен шкаф за обувки, за поддържане на чистота и организация на обувки, подходяща за съхранение на различни видове обувки.Лек и преносим органайзер за съхранение на обувки, подходящи за настаняване в спалнята, хола, банята и т. ▲【Високо трайно качество】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана + от нетъкан текстил с добра твърдост, удар и устойчив, водоустойчив, здрав и издръжлив на употреба. ▲【Лесна употреба】 Лесен за монтиране, лесно за монтаж и демонтаж за няколко минути, е практично и удобно.Използва тръби от неръждаема стомана от премиум-клас, притежава висока носеща способност, е подходящ за съхранение на книги и обувки. ▲【Компактно Съхранение】Компактният дизайн позволява ефективно използване на пространството за съхранение на по-голямо количество обувки.Премахва обувки от пода и внимателно я поставя.Много подходящ за навлизане на пазара, отвора на вратата, гардероб, шкафчета за обувки, под леглото, в гардероба, хол, баня, спалня и тераса. ▲【Обемът на магазина】 4-различен рафтове за обувки с капацитет 8-10 чифта обувки за възрастни, издръжлив, лек, тесен, отколкото други.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel + Non-woven Fabric
Tiers:
4 Tiers
Color:
Light Pink, Coffee (optional)
Product Size:
Approx. 48*19*46 cm / 18.9*7.5*18.1 in
Package list:
1 * Shoes Rack:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :