.

TFIIEXFL Стенен Държач за Четка За Зъби, Комплект За Баня, Безплатен Перфорирана Стойка За Миене на Чаши Домашно Творчески Рафтове За Съхранение на Чаши за Четка За Зъб?

TFIIEXFL Стенен Държач за Четка За Зъби, Комплект За Баня, Безплатен Перфорирана Стойка За Миене на Чаши Домашно Творчески

BGN 101.54

Сума
Налично за поръчка

Заглавие : Държач за четка за зъбиЦвят : Тестени Изделия. Размер : 31,5*11,5*12 вж. Приложение : Баня.Опорожните чаша с дъното нагоре, му е лесно да се контролира и да се почистват.Описание : Име : Държач за четка за зъби Цвят : Макароныразмер : 31,5 * 11,5 * 12 смМатериал : ABS Обърнете чашата с дъното нагоре, лесно да се контролира и да се почистват.Без перфорация, лесна за монтаж конструкция, стълб и асансьор, лесна опаковка включва : 1 * Държач за зъбни щеткипожалуйста, са възможни отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.Забележки : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

Декларирани характеристики