.

Hiseeu 【2K Канче/Наклон/Увеличение】 Безжична Система за видеонаблюдение с изкуствен интелект, Двупосочно аудио, Цветно Нощно Виждане, дистанционно управление на моб?

Hiseeu 【2K Канче/Наклон/Увеличение】 Безжична Система за видеонаблюдение с изкуствен интелект, Двупосочно аудио, Цветно Нощно

BGN 351.33

Сума
Налично за поръчка

【Канче и 3-мегапиксельное изображението 】 Вертикално завъртане на 90 °, хоризонтално завъртане на 320 ° и 5-кратно цифрово увеличение, безжична ptz камера може да се върти нагоре, надолу, наляво и надясно дистанционно с помощта на мобилен телефон Фотоапарат с резолюция 3 Mp 2304 * 1296, изображението Super HD ви позволява да видите по-ясно. 【Откриване на движение и двупосочен звук】Когато улицата ptz камера сигурност ще засече движение, тя ще изпрати сигнал към вашия телефон, в рамките на една секунда.Двустранен аудиосвязи позволява ви да говорите с някой, който се намира в непосредствена близост до камера за видеонаблюдение, по всяко време и на всяко място. 【Интелигентна нощно виждане и водоустойчив IP66 】 Оборудван е с 4 бели светодиоди, камерата ще ви покаже ясна картина, дори в пълна тъмнина, увеличаване на разстоянието за нощно виждане до 65 метра.Здрав корпус с водонепроницаемостью IP66, който издържа на всички видове атмосферни влияния. 【Компресиране на видео H. 265 + и твърд диск с капацитет 1 Tb】 В сравнение с H. 264, второто поколение на H. 265 + може да се удвои степента на компресия на данни, като едновременно с подобряване на качеството на видео при ниска скорост на трансфер.Това позволява на IP камерата предава гладко HD видео с ниска пропускателна способност, което, от своя страна, намалява пропускателната способност на мрежата и спестява до 50% от местата за съхранение на видео. Предварително инсталирано на твърдия диск 1 T поддържа надеждна видео-запис, 24 часа и повече от 30 дни.ДВУПОСОЧЕН звук и дистанционно преглеждане 】 Камера за сигурност Wifi ви позволява да говорите със семейството или с посетителите на мобилен телефон, освен това, можете да не позволите на подозрително лице и го прогони от дома си.Безжична ptz камера поддържа в реално време, преглед на вашия мобилен телефон и КОМПЮТЪР с Windows, чрез изтегляне на безплатно приложение "Esee Cloud". 【Канче и 3-мегапиксельное изображението 】 Вертикално завъртане на 90 °, хоризонтално завъртане на 320 ° и 5-кратно цифрово увеличение, безжична ptz камера може да се върти нагоре, надолу, наляво и надясно дистанционно с помощта на мобилен телефон. Фотоапарат с резолюция 3 Mp 2304 * 1296, изображението Super HD ви позволява да видите по-ясно. 【Откриване на движение и двупосочен звук】Когато улицата ptz камера сигурност ще засече движение, тя ще изпрати сигнал към вашия телефон, в рамките на една секунда.

Декларирани характеристики