.

1 БР. Горните Капаци на перална машина и Сушилня PEVA, Подвесная Чанта За Хладилник, Текстилен Калъф За Кухня, Подвесная Капак за Микровълнова Печка с Джобове За Съхра?

1 БР. Горните Капаци на перална машина и Сушилня PEVA, Подвесная Чанта За Хладилник, Текстилен Калъф За Кухня, Подвесная Капак

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Размер на продукта : 55x130 см (22x51 инча)Този размер е подходящ за повечето хладилници и перални машини.Материал на продукта : Материал изделия - PEVA, не се свие и е трайна.От всяка страна има два джоба за удобно съхранение на малки предмети и пълно използване на пространството.Инструкции за почистване : Продукта е много удобно за почистване, не трябва да се почистват в перална машина и може да се пере директно ръчно.Употреба : Удължава живота на вашата бяла техника (хладилници, микровълнови печки, фурни, перални машини, сушилок) и намалява появата на драскотини и износване на техните повърхности.Украсата на къщата : Различни модели направят вашия дом по-стилен и уникален, са идеални за украса на дома!.Страничен джоб : 19 cm x 17,5 см Материал : PEVA Тегло : около 75 гр Размер : 55x130 см (22x51 инча).Образи : както е показано на снимката 100% чисто нов и високо качество на Помещение включва : 1 бр. калъфче за машини Обърнете внимание : 1. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 инча. Моля, се допуска отклонение от 1-2 мм от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Моля, разберете, че в цветове могат да съществуват хроматичната аберация се дължи на различни настаняване на изображения.

Декларирани характеристики