.

Плътна Синельная прежди за одеяла, Супер Мека Дебела Космата Полиестерна прежда в стил джамбо от плътна шенилна за проекти за Домашен декор, Плетене за ръце (64 грам?

Плътна Синельная прежди за одеяла, Супер Мека Дебела Космата Полиестерна прежда в стил джамбо от плътна шенилна за проекти

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Меко и приятно одеяло Home Moda от синельной прежда произведено от 100% сверхмягкого полиестерПопулярни материали за плетене и тъкане, които могат да се използват и за производство на одеяла, постелки за легла за домашни любимци, пуловери, ръкавици, шапки за еднократна употреба, шалове, килими, престилки и т. Това е модерен ръчно плетени прежди за ръчни занаяти, по плетене.Мека фантазийная прежди Home Moda от плътен полиэстерового синеля подходящ както за плетене на една кука, така и без игла; подходящ както за начинаещи, така и напреднали вязальщицам за ръчно плетиво.Чудесен избор за проекти за производство на афганистанци и одеяла.Съраунд одеяло Home Moda Вегетариански Soft Jumbo от дебела прежда Буци Chenille много меко и нежно на допир.Идеален избор за модерен образи и домашен декор : идеален за бродерия, производство на одеяла, легла за домашни любимци, модели, животни, бижута, закачане на стената, набивки ядро или други художествени произведения, за които ще трябва прекрасна плътна прежда.Удобно да се пере в машина и се сушат. Ръчно или машинно пране със студена вода в щадящем режим; 2. Първоначалната температура на водата не трябва да надвишава 30 ° C или 86 ° F; 3. Нормална / ниска сушене на перална машина; 4. Плосък сушене/ Въздушно сушене 5. Да Не се избелва; Не се глади; Не се изложи сухо почистване;.Сверхбольшой отслабнете бързо сшивается, препоръчва се за : проекти за домашен декор ръчно плетени и плетене на една кука;;; Препоръчителна спица / вязальный кука : 8 мм. Ръчно плетиво ви дава по-големи шевове, и по-дебели нишки позволяват да изпълнява по-бързи проекти за вас и вашия дом.Използвайки само ръцете си, можете да създадете свои собствени проекти, обемни плетени, с помощта на най-популярната тенденция, без използване на игли : ръчно плетиво.Благодарение на невероятно мека и еластична текстура тази прежда jumbo chenille е идеална за създаване на култовия одеяла, обемен шал, килима или на всичко, което може да измисли вашето въображение.Малко преобразите дома си с помощта на дебела синельной прежда ETSIIT, а вие също можете да се пере в машина.Прежди за гигантски плетене, уютно меко одеало от синельной прежда за бродерия и за начинаещи, начало Подходящи за ръчно плетиво, ръчно плетиво, плетиво на пръсти, за проекти за домашен декор свободен-големият бод и плетене на една кука;;; Препоръчителна спица / кука за плетене : 8 мм.

Декларирани характеристики