.

Hemoton 3 бр. Кутия Контейнери за Блясък за устни Мини Пластмасова Кутия Мини Кутия За Лекарства Контейнери за Топки Кутия За съхранение Таблетки Калъф За Хапчета Херм?

Hemoton 3 бр. Кутия Контейнери за Блясък за устни Мини Пластмасова Кутия Мини Кутия За Лекарства Контейнери за Топки Кутия

BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

ПРЕНОСИМ органайзер за хапчета - това е контейнер за съхраняване на хапчета, изработени от висококачествена пластмаса за по-дълга употребаМАЛЪК ПЛАСТМАСОВ органайзер кутия-органайзер за хапчета е добре заключена, тя е лесно да се отвори, но тя не се отваря сама по себе си и не высыпается в чантата си.ПЛАСТМАСОВА КУТИЯ за МЪНИСТА - и за други малки предмети, като бонбони, бижута, подправки, за съхранение.Вашите таблетки с рибено масло и добавки могат да се съхраняват безопасно в този органайзер за хапчета.ОРГАНАЙЗЕР за бродерия - е Изработен от висококачествен материал, практични, портативен и е трайна употреба.КОНТЕЙНЕРИ за СЪХРАНЕНИЕ на таблетки - Мини-калъф за хапчета лесно се побира в раницата си или в джоба си. контейнер за лекарства.Списък на опаковки, 3 x кутия за хапчета Характеристики - Размер : Кутия за съхранение на таблетки Approx. - Цвят : Зелена, синя, розова преносима кутия за таблетки. - Материал : контейнер за топки от полипропилен. - Вашите таблетки с рибено масло и добавки могат да се съхраняват безопасно в този пластмасов сортировщике-органайзер за хапчета. - И за други малки предмети, като бонбони, бижута, подправки, за съхранение използвайте прозрачен. - Удебелена дизайн и запечатване добре закрываемых контейнери. - Изработен от висококачествен материал, практични, портативен и е трайна употреба.- Мини-калъф за хапчета лесно могат да се поберат в раницата си или пластмасови ковчега, за украса в джобовете си.Описаниетоваров, преносими контейнери за лекарства и удебелени стаята за съхранение на таблетки, кутия за разклоняване на практически лекарства.Мини кутия за таблетки И за други малки предмети, като бонбони, бижута, подправки и т. Прозрачна кутия за съхранение за съхранение. кутия контейнер за лекарства Е контейнер за съхраняване на хапчета, която е изработена от висококачествена пластмаса за по-дълга употреба.

Декларирани характеристики