.

Колан за джогинг Nathan Битник – Поясная чанта, свободна и лека. Поясная чанта за пътеки. Мъже и Жени. iPhone / Samsung / Galaxy / Android и още много други.

Колан за джогинг Nathan Битник – Поясная чанта, свободна и лека. Поясная чанта за пътеки. Мъже и Жени. iPhone / Samsung / Galaxy

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаСверхмягкий еластичен колан удобно облегает талията.Включва нашите джобове за настаняване на всички неща от първа необходимост.Интересите на i Phone 6 плюс.Множество джобове здраво закотвени на вашите вещи от първа необходимост в този сверхмягком сквозном рамо, който може да се носи в салона, на свобода и на града.Удобен и стилен, хипстер опъната в съответствие с вашите индивидуални контурите. - Подходящ, преди i Phone 8/8 Plus. - Сверхмягкий, еластични и безопасен тренировъчен пакет, в който се съхраняват всички необходими аксесоари за бягане. - Включва в себе си множество джобове за поставяне на предмети от първа необходимост за джогинг.Ние добавяме надежден цип, устойчиви на атмосферни влияния, нашата най-популярния модел на обучение pak, която сега е оборудван с четири джоба, две светкавици и една дяволски надеждна закопчалка. - Два устойчиви на атмосферни влияния джоба с цип (общо четири джоба). - Супер-мек еластичен колан удобно облегает талията. - Подходящ за i Phone 8/8 Plus, Galaxy S8/S8 +. Ultralight неопрен с отразяващи фиксаторами колан за намаляване на прекомерно огъване.Да се съхранява стоки от първа необходимост във външните джобове за съхранение и голям джоб с цип. - По-голям джоб с цип подходящ за смартфони. - Компактен джоб с цип за съхранение на неща от първа необходимост. - Светоотражающая детайл от скотчлита с дебелина 3 м - Регулируема презрамка.Лесен и универсален тренировъчен пакет за пътеки и за пешеходци, с голям преден джоб с цип за вашия смартфон и други стоки от първа необходимост за джогинг. - Лек тренировъчен раница с голям джоб за багаж с цип. - Джоб е оборудван с разделител за телефон и допълнително място за съхранение и подходяща за i Phone с размер до 7 i Phone Plus. - Включва гел линия и гелевый джоб за боклук.

Декларирани характеристики