.

Златна Маска с Ретинол и Змеиным отрова, Златната Маска Mengpeini, Пептидная Златна Маска с Ретинол и Змеиным Отрова, Златната Маска против Стареене за лице за дълбоко п

Златна Маска с Ретинол и Змеиным отрова, Златната Маска Mengpeini, Пептидная Златна Маска с Ретинол и Змеиным Отрова,

BGN 5.15

Сума
Налично за поръчка

Златната маска HUASURV : Нашата златна маска с ретинол и змеиным отрова специално разработена за абсорбиране на излишната мазнина и замърсявания Колаген насища кожата с високо съдържание на колаген и еластин, като предоставя идеален баланс на вода и мазнини.Почистете порите : Златна маска с ретинол и змеиным отрова ще намали съдържанието на мазнини.Вашето лице скоро ще станат по-ясни, отколкото когато и да било!.Златна маска с ретинол и змеиным отрова : Тази стареене златна маска за лице може да намали бръчките, стесните порите се стягат кожата и повишаване на нейната еластичност.Лесно се абсорбира : Консистенция на маска за плътна и прозрачна, освежаваща и не е лепкава.Един движение, той веднага се превръща във вода.Това е без запушване на порите.Спа с дебел слой, можете също така да направим спа вкъщи, спестявайки време, пари и усилия. Подходящ за всички типове кожа : независимо от това, мазна кожата, суха или комбинирана, можете да разчитате на хидратираща маска Tear Up за бързо хранене и овлажняване на кожата!.Маска за лице с пептидом змийска отрова Huasurv Retinol, стягане на бръчките, Хидратиращи, Сужающая порите, златна маска с пептидом змийска отрова HUASURV, Хидратиращ, за грижа за кожата, прозрачно овлажняващ антивозрастное масло Спецификация : Тегло : 100 грама / пакет Срок на годност : 3 години Начин на приложение : Стъпка 1 : Почистете лицето си с топла вода.Стъпка 2 : Нанесете необходимото количество от този продукт и равномерно по лицето.Избягване на очите и устните.Стъпка 3 : Изчакайте 15-20 минути, докато маската изсъхне. Стъпка 4 : Моля, махнете я от брадичката до челото си. (Използвайте 1-2 пъти в седмицата) на Помещение и включва : 1/2 бр. x Златна маска с ретинол и змеиным отрова Забележка : поради измервания ръчно, моля, оставяйте малки отклонения в измерения.Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

Декларирани характеристики

Weight:
100g/bag
Shelf Life :
3 years
How to use: :
Step 1:
Clean your face with warm water.
Step 2:
Apply a proper amount of this product and smear on the face evenly.Avoiding the eyes and lips.
Step 3:
Wait 15-20 minutes for the mask to dry.
Step4:
Please peel it off from chin to forehead. (Use 1-2 times a week)
Package Includes:
1/2pcs x Retinol Snake Venom Gold Mask :
Note:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations. :
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed on the picture. :
  :