.

CHUANCI Двойка за Еднократна употреба Стерилни Устройства За Пробиване на Уши Ухото на Хрущялната Козелок Навити Пистолет за Обици БЕЗ Болки Инструмент За Пиърсинг М?

CHUANCI Двойка за Еднократна употреба Стерилни Устройства За Пробиване на Уши Ухото на Хрущялната Козелок Навити Пистолет

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

✨Комплектът включва пистолет струва 2 паунда 2 штучными шипове, индивидуално опаковани и кастрирани, за да се избегне възпаление ✨Материал : ушни шипове от пластмаса и неръждаема стомана; Цвят : бял; Опаковка : 2 бр. ✨ Лесна работа, че е лесно да се определи точното местоположение на правилния дупки. ✨Всяко устройство съчетава в себе си саморазрушающийся пистолет за пробиване на уши и вградена с за уши. изработени от цирконий във формата на пеперуда или цвете. ✨Топка обтегач по-безопасни, не пронизва кожата, косата, не са отпуснати, а дугообразный дизайн на главата на ушния пирон по-подпомага зарастването на рани. пистолет 2 елемента с ушния карфица 2 елемента в индивидуална стерилна опаковка Техника стерилизация : газова стерилизация с газ етилен.МОЛЯ, СТОЙТЕ ДАЛЕЧ От ДЕЦА.

Декларирани характеристики