.

Перална Машина BAIHOGI за почистване на плодове и зеленчуци, Компактен Размер, USB, Акумулаторна батерия препарат за Миене на плодове, Зеленчуци, Месо и посуда, Зелен

Перална Машина BAIHOGI за почистване на плодове и зеленчуци, Компактен Размер, USB, Акумулаторна батерия препарат за Миене

BGN 16.40

Сума
Налично за поръчка

[Безопасно и полезно за здравето] Въвеждането на технологии высокоэнергетической йонна почистване, използването на вода като суровина, липсата на химически добавки, липса на щети за захранване храни и по-сигурен начин да се грижи за здравето на децата и членовете на семейството [Лесна за употреба] Управление с един бутон, поставете плодове и зеленчуци, които трябва да се почисти, просто натиснете бутона за превключване, за да пропусне домакин във водата и да започнете почистване, операцията е проста, а ефект на пречистване е много добър. [Лесно се зарежда] Идва с зарядно устройство база USB, издръжлив на магнитна връзка.Вградената батерия с капацитет от 4400 mah.Захранващ Блок, който носите със себе си, също може да се зарежда, така че не е нужно да се притеснявате за това, което имате, ще приключи хранене и вие няма да можете да го включите. [Преносим и компактен] Той е с размерите на дланта и е лесен за съхранение.Можете да го носите със себе си у дома, при бизнес пътувания или по време на пътуване.Тя винаги защитава здравето. [Широко приложение] може да се използва със съставки от всякакъв размер и се поставя в контейнер, което го прави идеален за домашни ястия, пикници, бизнес пътуване, пътувания и навсякъде, където наистина се нуждаем от чиста вода, съдове за готвене и храна.Параметри : Начин на управление : натиснете леко бутона на ключа Цвят : зелен, сив Капацитет на батерията : 4400 mah размери на продукта : 106*99 * 46 мм Применимая сцена : домашна кухня, къмпинг, пикници на открито Списък на опаковката : 1 х Машина за миене на плодове и овощейпримечания : 1. Информация за размера на дадена само за справка, моля, са възможни отклонения от 1-2 см (0,4-0,8 инча) от ръчно измерване, благодаря. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора ви, тъй като монитори калибриран по различен начин.

Декларирани характеристики

Control method:
lightly press the switch button
Color:
green, gray
Battery capacity:
4400 mAh
Product Size:
106*99*46mm
Applicable scene:
home kitchen, camping, outdoor picnics
Package list:
1 × Fruit and Vegetable Washing Machine:
Notes:
1. Size information is for reference only, please allow 1-2cm (0.4-0.8) differences due to manual measurement, thank you.:
2. Item color displayed in photos may be slightly different on your monitor since monitors are not calibrated the same. :