.

HOODDEAL/ Меки Ежедневни Ризи за Кучета, Цветна Дъга Дрехи за домашни Любимци, Очарователен Коледни Костюми, Дишаща Нежна Уютен Пуловер, Тениска за Кученце, Коте (И)

HOODDEAL/ Меки Ежедневни Ризи за Кучета, Цветна Дъга Дрехи за домашни Любимци, Очарователен Коледни Костюми, Дишаща Нежна

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

♞ Внимание : Обикновено размерът избират чрез измерване на гърдите, широчина на гърба и вратаМоля, запознайте се с нашата таблица с размери преди да си купите и бъдете спокойни, за да се измери фигурата на вашето дете.(Да Не са прекалено тесни и не твърде свободно).Благодаря ви, че допуснахме грешка в размер на 1-2 виж ♞ 100% висококачествени памучни платове : притежават добра нежност, тематика и влагопоглощением, на пипане са меки и удобни. ♞ Лесно се нанася върху сухи дрехи, изчезва в пералната машина или на ръка в студена вода. ♞ Сладък и приятен подарък за вашите сладки домашни любимци; Очарователна и стилна цветна тениска от пролетно-летни нарядами за малки кученца средни и kitties.Идеален за сватби, партита, официални събития, всекидневна употреба на открито и закрито.Костюм за Хелоуин, Коледа, Деня на Благодарността. ✉ Гаранция : Mailto включва в себе си-само 1 тениска 【Без аксесоари】; Ако имате някакви въпроси, свързани с увреждане на качеството и грешен размер, моля не се колебайте да се свържете с нас!БЛАГОДАРЯ ВИ!!!. * Измерете кучето си за носене * 1. Как да се измери кучето си?Моля, запознайте се с таблицата за размери на фото галерията по-горе. Детето обикновено е облечен с размер S, но това не означава, че той ще отговарят на всички размерыЅ.Можете да видите на една маса размери и са установили, че вашето куче в размер по-малко.Но това не означава, че той / тя е в малък размер за цялото облекло.Различни дизайнери и производители използват свои собствени таблици размери.По този начин, размери, посочени от производителя в размер "A", ще бъдат с размер XS в таблицата размери на производителя Б. Не купувайте определен размер, защото това е нещо, което винаги купуват в магазин за домашни любимци или онлайн магазин.Винаги гледам в таблицата размери за определяне на обиколката на гърдите и на дължина, и на уточнят размера, преди да вземе решение за покупка. Ако се правят измервания са "между" два размера, изберете по-голям размер.Ако вашите размери се доближават до горната граница на диапазона, посочено за определен размер, можете също така да изберете по-голям размер, като също така можете да направите за куче с гъста козина, за да побере цялата тази кожа. Правете всяко измерване малко плътно.Прекарват всяко измерване малко свободно, така че вашето куче е имало къде да се движи и диша, но не прекалено свободно.

Декларирани характеристики