.

BWWKTOP Кънтри Певица Холщовая Чанта Музикален Албум Подаръци Кънтри Музика Чанта На Рамото За Феновете на Певицата (Комбс TG)

BWWKTOP Кънтри Певица Холщовая Чанта Музикален Албум Подаръци Кънтри Музика Чанта На Рамото За Феновете на Певицата (Комбс

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【МАТЕРИАЛ】 : Продуктът е произведен от висококачествен futon платна, мек и удобен материалА още тази чанта чист оверлок и здрави дръжки.Подходящ размер, удобен за задържане в ръка, така и за носене през рамо. 【Размер 】 : 37 см (14,56 инча) * 32 см (12,59 инча).Дължина от рамото на колана до дупка е 11,81 инча, това е размер, подходящ за повечето хора.В просторния вътрешен можете да поставите резервни портфейла, книги, чадъри, плодове и зеленчуци, ключове, електронни елементи и друга дреболия. 【Многофункционално използване на】 : може да се използва като работна чанта, скучна чанта, чанта медицински сестри, чанта за книги, пътна чанта, чанта за парти, подарък чанта, чанта за бонбони, чанта за учители, чанта за булката и т., Подходящ като подарък за Деня на благодарността, Хелоуин, Коледа, Ден на майката, Ден на учителя, рожден ден, сватба, приятелка на булката и приятелите. 【Модерен дизайн】 : Благодарение на 3 D технологията на печат на всеки продукт начертани ясни и красиви предложения и модели, които лесно отвалить. здрава и красива. 【Забележка за ИЗМИВАНЕ】 : Препоръчително ръчно пране в студена вода или протирание гъба.Благодарим ви, че посетихте нашия магазин.Ето магазин, който се специализира в косметичках, косметичках, несессерах, пътни чанти, чанти-тоут, стопански, чанти, раници, престилки, кърпи и т., Много подходящ за семейство, приятели, колеги, сестри, влюбени, и учители, за рожден ден, Коледа, Нова година, Ден на майката, Ден на учителя, Деня на благодарността и други празнични подаръци, тя може да бъде малка изненада по всяко време на годината.

Декларирани характеристики