.

Нов Lon0167 Диаметър 14 мм Препоръчителна Околовръстен Трион За пробиване на надеждна ефективността на Мраморно Керамично тренировка (id: 9c0 90 28 d8d)

Нов Lon0167 Диаметър 14 мм Препоръчителна Околовръстен Трион За пробиване на надеждна ефективността на Мраморно Керамично тренировка

BGN 4.59

Сума
Налично за поръчка

Име на продукта : (дълъг живот на използване) трион за мраморни дупкиДиаметър на отвора : безупречен 14 мм /0,8 инча; Материал : Метал, диамантени частици.Цвят : Сребрист, внимателно подбран тон; Размер на отвора за пробиване на : зашеметяващи 25 мм x 6 мм /1 "впечатляващ x 0,24" (Д * Г). Обща дължина : непобедим 55 мм / 2,1"; Тегло : 13 г Осъществяване Съдържание : перфектно качество на изработка, 1x14 мм аккуратная трион за мраморни дупки. Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и които не могат да бъдат избегнати.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Висока производителност при рязане на мрамор е на разумна цена и т. качеството на изработка е на Върха с покритие от малки диамантени частици се препоръчва да се предоставя на остра слама.За да се удължи живота му, моля, не забравяйте понякога смажете го на охлаждащата течност.Трябва да се използва с електрически дрелью, тя е в комплект не е включена.

Декларирани характеристики