.

Selens Притежателя Рефлектор Клип Сгъваем Държач за Фон Скоба за Снимки за фото студио Адаптер за Стойки за осветление, Скоба За притежателя на Фона Скоба За Диск С Ре?

Selens Притежателя Рефлектор Клип Сгъваем Държач за Фон Скоба за Снимки за фото студио Адаптер за Стойки за осветление, Скоба

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Този скоба за фиксиране на фон, изработен от алуминиева сплав с анодированной обработка, лек, но здравОтличен за разборных декори или рефлектори в студиото.Също така е идеален за фотографи в пътя.Лесен за сглобяване и употреба, който просто прикрепляет рефлектор или за фон на екран на стойка статив с помощта на скоба за рефлектор. идеален за позициониране на вашите рефлектори.Този удобен инструмент е полезна за създаване на максимален ефект осветление.Отличен за употреба без помощник.Конструкция Лесно щипка осигурява бързо и трайно закрепване. Забележка : Рефлектор и осветителна стойка в комплекта не са включени.Предназначена е за поп декори и рефлектори, тежи от 2,3 грама и достатъчно малък, за да се побере в джоба ви.Удобен аксесоар за фотографи-майки или за тези, които търсят решение без помощта на ръцете, за да добавите отразена заполняющего светлина или инсталиране на дъщерния фон.Подходящ за много осветителни каботажните с шипом 5/8 инча.Материал : Алуминиева сплав и пластмаса. ТИТУЛЯР скоба за ФОН и РЕФЛЕКТОР.

Декларирани характеристики