.

ZOENHOU 40 БР. Задържане плоча с винтове, 50 mm x 100 m x 2 мм, Здрав Плосък Скоба от Неръждаема Стомана, Метални Директен Задържане на Съединителната полк, Крепежни скоби за ка?

ZOENHOU 40 БР. Задържане плоча с винтове, 50 mm x 100 m x 2 мм, Здрав Плосък Скоба от Неръждаема Стомана, Метални Директен

BGN 49.87

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени МАТЕРИАЛИ - Плочи за поправките са изработени от тежка рамка от неръждаема стомана, гладка повърхност и изискана технология, която е по-стабилна, не податливи на корозия, както и край, без чеп идеален за поправка и закрепване на вашите мебели.РАЗМЕР на ПЛОСКИ СКОБИ - Размер на плоски скоби за дърво е 4 х 2 инча, дебелина - 0,08 инча.Диаметърът на отвора е 0,2 инча.Табела за ремонт на дърво имат дизайн с потайными дупки, изглеждайте страхотно плоча за полици със собствените си ръце или ремонт на дървен материал или на стари мебели.ОПАКОВАНЕ И лесен МОНТАЖ - пакет 40 плоски метални пластини с отвори и 240 винтове от неръждаема стомана.Брой дупки - по 6 във всяка.Просто използвайте отвертка или електрическа бормашина за бързо фиксиране на стена.По-широка дизайн осигурява съединителна плоча е по-висока товароносимост.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Плоски метални табели може да се използва за направата на рамка или за обслужване на различни видове мебели, като осигурява трайно укрепване на дървени кутии, маси, легла, тумбочек, куфари, мебели, стени, прозорци и т. Той е красив, е и перфектен за поправка и закрепване на вашите мебели.КУПУВАЙТЕ С ПЪЛНА УВЕРЕНОСТ - ние се стремим да ви предоставим скоба за ремонт на премиум-клас.Всичките ви разсъждения са високо ценени, всеки проблем с качеството в рамките на 30 дни, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижим за пълно възстановяване.Всеки продукт, купен от нас, се радва на денонощно обслужване на клиентите.За нас ZOENHOU е професионален доставчик дебели плоски метални пластини, ние се стремим да предлагаме на потребителите удобни и практични предмети от бита.Внимателно подбрани материали и много изискан технологичните процеси осигуряват дълъг живот на продукта.Тези висококачествени скоби за дърво се съчетават в себе си богат опит и страст към плосък ъгъл скобам за работниците на дървообработващата промишленост. След пробиване и сгъстяване на стоманени плочи 0,08 инча, дълъг експлоатационен живот. Дизайн с шест дупки за винтове, естетичен външен вид и лесна инсталация. Тази табела за настолен скоба е важен крепежным елемент, свързващ двете части на мебели заедно. Лесен монтаж, издръжливост и дълголетие.Перфектни за домашно рафтове, шкаф и стола.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана Цвят : sliver Размер : 4x2 инча Дебелина : 0,08 инча Диаметър на отвора : 0,2 инча Брой отвори : 6 съдържание на Пакета : 40 x задържане плоча 240 x винт Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение от 1-2%.

Декларирани характеристики