.

Осветителни тела за винени бутилки Brightown със Запушалка, 16 X 20 Led Непромокаеми Сърцевина на осветителни Тела, работещи на Батерии, Сребърни Телена Мини-Гирлянди за бу?

Осветителни тела за винени бутилки Brightown със Запушалка, 16 X 20 Led Непромокаеми Сърцевина на осветителни Тела, работещи

BGN 8.66

Сума
Налично за поръчка

【 3 мигащи светлини за широка употреба 】 На тези гирляндах три мигащи светлини, които създават прекрасни ефекти на смущения, които са идеални както за ежедневна украса, така и за празнична украса 【Романтично сияние с бутилка 】 Специална форма на тапи за домашно осветителни тела за бутилки и консервни кутии.Нежен външен вид и топло сияние, го правят наистина чудесен декоративен магически светильником за да създадете романтична атмосфера.Това е и чудесен подарък за вашите близки. 【 Лесна за извиване сребърна тел 】 Гъвкава сребърна жица позволява лесно завъртете до връв в различни форми и конфигурации.Опитайте се да приключи им всичко, което искате, например, венци, дървета, растения, цветя, сватбена декорация. 【Универсална форма корк 】 Тънък накрайник е подходящ за повечето бутилки, включително винени бутилки, бутилки с уиски, бирени бутилки, бутилки с газирана вода и други видове бутилки. 【Приказни светлини работещи на батерии 】 се Захранва от 3 батерии LR44 (включени в комплекта), като всяка бутылочная страхотна лампа с дължина 6,6 фута с 20 светодиода осигурява до 30 часа осветление. В 1 опаковка 10 броя, това е достатъчно, за да можете да изследват вълнуващия свят на декоративно осветление.Повече не хвърляйте бутилки в кофата за боклук.С помощта на тази подсветка за винени бутилки, можете да ги превърне в причудливи и интересни декоративни елементи за използване в закрити помещения или на открито. 20 топли бели led лампи по гъвкав тънък проводник с дължина 6,6 фута ще придадат на вашия бутилки, нежен и очарователен нюанс, създават уютна и романтична атмосфера.Вземете набор от осветителни тела-гирлянди от 16 изби в задръствания, за да проучи завладяващ свят на декоративно осветление.Идеален за декорация на маса, стая, тераса, сватби, партита, Коледа, Нова година и други празници.Идеален подарък за вашите деца, приятели и семейства!.Материал струните на : Медни жици със сребърно покритие.Цвят на светодиодите : Топло бяло.Брой на светодиодите : 20 светодиоди.Обща дължина : 6,6 фута.Дължина подводящего тел : 0,66 фута.Водоустойчивост : IP65. 16 × С батерии 2 м /6,6 фута 20-led лампа-фея от тапи за бутилки.Brightown - все по-популярна по цял свят марка за осветителни тела и батерии, специализирана в декоративни светильниках и акумулаторни батерии за дома и градината.

Декларирани характеристики