.

Акрилни Наклонен Държач за Означения HIIMIEI, Странично оттичане, фланец 8,5x11, 6 бр. в опаковка, Пластмасов Държач за Десктоп менюта, Озеленяване на Притежателя, Единичн?

Акрилни Наклонен Държач за Означения HIIMIEI, Странично оттичане, фланец 8,5x11, 6 бр. в опаковка, Пластмасов Държач за Десктоп

BGN 15.59

Сума
Налично за поръчка

【Креативен дизайн с наклон на облегалката】 Този акрилен титуляр за сигнализация, проектирани с наклон на облегалката, на която ясно и ефективно да се показват снимки и плакатиБлагодарение на трайно основата на тенис на притежателя за сигнализация, лесно се инсталира и е разположена хоризонтално. 【Високо качество и трайност на】 Тези поставки за брошури, изработени от висококачествен екологично чист акрил материал, който е гладък, прозрачен, высокопрочным, щадящи околната среда и траен, както и има висока устойчивост към замърсяване и надраскване. 【Широко се използва】 Акрилни титуляр за означения се предлага в 6 опаковки в съответствие с вашите потребности, които може да се използва за показване на реклами, листовки, брошури и много други, идеална за дом, офис, училище, ресторант, църква, хотел, търговски изложения, приемни, сватби и т. 【Портативен и лесно моющийся】 Акрилни титуляр за дисплея лесна за по-удобно носене и за съхранение на багаж, който може да бъде поставен в раница или куфар.Този прозрачен държач за брошури лесно почистване, просто избършете с мокра кърпа или изплакнете с вода.Отлични акрилни държачи за означения с наклон назад. 【Гаранция за удовлетвореност】 комплектът включва 6 броя притежателя за сигнализация, размер 8.5 x 11 инча със сгъваща се облегалка.Всеки притежател на марка има дупка отстрани за удобство на поставяне на хартията.Ние предлагаме услугата връщане на парите в рамките на 90 дни в случай на проблеми с качеството.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно держателе знак.Титуляр означения меню от прозрачен плексиглас HIIMIEI е изработен от висококачествен акрил материал, който е гладък, прозрачен, высокопрочным и траен, както и има висока устойчивост към замърсяване и надраскване.Благодарение на наклон на облегалката на притежателя за означения меню HIIMIEI по-удобно да се чете, както и поставите или извадите хартия.Идеален за показване на меню или други функции.Дизайн с широка плоска основа, на притежателя на знака HIIMIEI може надеждно да държат устройството на щандове, маси, настолни компютри и т. Той е идеален за показване на меню, реклама, флаери, брошури, обяви и още много други, идеална за дом, офис, училище, ресторант, църква, хотел, търговски изложения, приемни, сватби и т. Рамка на притежателя на марката HIIMIEI е направена от висококачествен акрил, който позволява на вашата карта, меню, потребителя или знак прониква чак!Всяка рамка могат да бъдат напълно избършете с влажна гъба.

Декларирани характеристики