.

BESTonZON 18 бр. Елегантна Малка Лъжичка За Мляко, Износоустойчиви Супени Лъжици, Битови Лъжици, Силикон Супа, Страхотна Каша е Полезен Дървена Практичен Десерт, Многоце?

BESTonZON 18 бр. Елегантна Малка Лъжичка За Мляко, Износоустойчиви Супени Лъжици, Битови Лъжици, Силикон Супа, Страхотна Каша

BGN 10.87

Сума
Налично за поръчка

ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА Идеални бебешки лъжички за малки ръце на вашето бебеЛЪЖИЦИ за СМЕСВАНЕ - за многократна употреба.РЕТРО ЛЪЖИЧКИ - Лъжички са балансирани по такъв начин, че те могат безопасно да се поставят в купа и да не се падне.ЛЪЖИЦИ ЗА ПИЕНЕ-Силиконова капачка за лъжици и гладко, удобно усещане в ръката.ЛЪЖИЦИ ЗА ХРАНЕНЕ за БЕБЕТА - с Дървена дръжка на ръчната работа да са удобни за вас или вашето дете.ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА Идеални бебешки лъжички за малки ръце на вашето бебе.ЛЪЖИЦИ за СМЕСВАНЕ - за многократна употреба.РЕТРО ЛЪЖИЧКИ - Лъжички са балансирани по такъв начин, че те могат безопасно да се поставят в купа и да не се падне.ЛЪЖИЦИ ЗА ПИЕНЕ-Силиконова капачка за лъжици и гладко, удобно усещане в ръката.ЛЪЖИЦИ ЗА ХРАНЕНЕ за БЕБЕТА - с Дървена дръжка на ръчната работа да са удобни за вас или вашето дете.Списък на пакетите 6 x лъжици Характеристики -Цвят : Лъжица за напитки в различни цветове. -Без вредни химични вещества, които не вредят на вашето дете, сигурно и за здравето използвате лъжички за хранене на бебета. -Ергономичен дизайн осигурява повече удобства за деца при самостоятелно ядене на захар с лъжичка. -Размер : Около 14,00 X3,80 X1,00 см / 5,50 X1,49 X0,39 инча изискани лъжици за каши. -Ярки цветове могат лесно да се привлече вниманието на децата, както и практични, красиви лъжички за смесване. -Материал : Силикон суповые лъжици. -Тези лъжици може да се стерилизира при висока температура, следващия път използвайте износоустойчиви силиконови лъжици. -Изработени от висококачествени износостойкого материал и силиконови лъжички.Описание на продукта Чаена лъжичка Ярки цветове може лесно да се привлече вниманието на децата и практичен.Лъжици за смесване, без вредни химични вещества, които не вредят на вашето дете, са безопасни за здравето при употреба.лъжици за хранене за бебета Тези лъжици може да се стерилизира при висока температура за следваща употреба.Ергономичен дизайн лъжици за пиене осигурява повече удобства за децата, когато те ядат сами. старинни лъжици, Изработени от висококачествен материал, който е износостойким si.

Декларирани характеристики