.

Ръчно Трошене на лед Tisssting, Раздробяване на лед с покритие КОРЕМА с Нож от Неръждаема Стомана, Машина за приготвяне на Коктейли от мини-бара за потребителска Реклам?

Ръчно Трошене на лед Tisssting, Раздробяване на лед с покритие КОРЕМА с Нож от Неръждаема Стомана, Машина за приготвяне на

BGN 22.77

Сума
Налично за поръчка

【Изящна изработка 】 Процеса на нанасяне на галванични покрития на портативен тежък удар за лед подобрява устойчивост на корозия устойчивост, устойчивост на корозия, блести като огледало, и лесни за почистванеКомбинацията от дебела неръждаема стомана и ABS го прави по-здрав на пипане, което улеснява раздробяване на лед в сравнение с по-леки модели. 【Идеален За летните напитки】С негова помощ можете бързо нарежете на големи кубчета лед в мека и пухкава каша.Позволете на вас и вашето семейство или приятели да се насладите на натрошен лед, снежинками, слякотью, маргарита и други интересни напитки с лед у дома. 【Лесна употреба】 Ръчно трошене на лед, може да се готви вкусни ментов ликьор, маргарити, перфориране, напитки с лед, студено кафе с лед и така нататък.Добавете лед, след това завъртете дръжката прост тежък удар лед, докато не получите кубче лед желания размер.Лесно може да се мие в съдомиялна машина. 【Вътрешната структура на Разбираем】Дизайн прозрачна повърхност ръчно трошачка за лед, ви позволява по всяко време да наблюдава ефект трошене на лед, и много ледени кубчета по време на работа, за да можете да се насладите на най-добрият вкус на ледени кубчета, които искате. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Вашето удовлетворение е нашата най-голяма амбиция.Ние се стремим да предоставим на клиентите си приятно пазаруване и задоволително следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Трошачка за лед Материал : ABS покритие + нож от неръждаема стомана Цвят : Цвят на покритие размери на продукта : прибл. 16x13x26 см /6,3x5,1x10,2 инча Тегло : прибл. 1008 г / 35,6 унция. Съдържание на пакета : 1 х подставка1 х Кутия за съхранение на льда1 х Гребло за льда1 х Пластмасова гайка1 х Рукоятка1 х делото.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ice Crusher
Material:
ABS Plating + Stainless Steel Blade
Color:
Plating Color
Product Size:
Approx. 16 x 13 x 26cm / 6.3 x 5.1 x 10.2in
Weight:
Approx. 1008g / 35.6oz
Package List:
1 x Base:
1 x Storage Ice Box:
1 x Ice Shovel:
1 x Plastic Nut:
1 x Hand Crank:
1 x Cover: