.

Филтър за Обработка на въздушния газ Капани Сепаратор на вода масло филтър на компресора за въздух Водна, филтър на компресора за въздух

Филтър за Обработка на въздушния газ Капани Сепаратор на вода масло филтър на компресора за въздух Водна, филтър на

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Регулатор на въздушния филтър е предназначен за регулиране на налягането на въздуха в главния канал до стойности на налягането, с необходимото устройство за управление след филтриране с помощта на декомпресия, независимо от големината на входа на налягането и колебания на разхода, винаги поддържайте стабилно налягане на изходаСилна устойчивост на налягане, устойчивост на налягане до 1,6 Mpa. Комплект аксесоари, не е лесно ръждясва.ВИД КОНЦИ : Тип на входа и на изхода на конец : Вътрешна резба (вътрешна); Диаметър на входа и на изхода на резба : G1/219,5 ± 0,3 mm. Ако не сте напълно доволни от покупката или стока, моля не се колебайте да се свържете с нас на време, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Регулатор на въздушния филтър е предназначен за регулиране на налягането на въздуха в главния канал до стойности на налягането, с необходимото устройство за управление след филтриране с помощта на декомпресия, независимо от големината на входа на налягането и колебания на разхода, винаги поддържайте стабилно налягане на изхода.Силна устойчивост на налягане, устойчивост на налягане до 1,6 Mpa. Комплект аксесоари, не е лесно ръждясва.ВИД КОНЦИ : Тип на входа и на изхода на конец : Вътрешна резба (вътрешна); Диаметър на входа и на изхода на резба : G1/219,5 ± 0,3 mm. Ако не сте напълно доволни от покупката или стока, моля не се колебайте да се свържете с нас на време, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип изделия : Работа с източник на въздух Модел : FRC-1/2-MIDI Применимая среда : въздух под Налягане на входа : 1-16 бар (конвертиране на единици за измерване : 1 бар = 0,1 Mpa) да Издържат на максимално налягане : Издържат на напрежение до 1,6 Mpa Тип на входа и на изхода на конец : Вътрешна резба (вътрешна) Диаметър на входа и на изхода на резба : G1 / 2) 19,5 ± 0,3 мм) характеристики : намаляване на valve мембранна тип Точност на филтриране : 40 микрона Тегло : 1,3 ) кг) максимален капацитет за кондензация на : 22 мл Работна температура : 0 ~ 60 (° C) Материал на корпуса : алуминиева сплав Материал филтър чаша : поликарбонат (PC) печат Материал : бутадиен-nbr Форма на инсталация : Тръбна инсталация или инсталация на конзолата Списък на пакетите : 1 * Скала за налягането 2 * Категория 4 * Винтове 1 * намаляване на valve 1 * Ръководство за експлоатация Забележка : 1.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Air Source Treatment
Model:
FRC-1/2-MIDI
Applicable Medium:
Air
Input Pressure:
1-16bar (Unit Conversion
Withstand Maximum Pressure:
Withstand Voltage Up to 1.6MPA
Inlet and Outlet Thread Type:
Internal Thread (Female)
Inlet and Outlet Thread Diameter:
G1/2)19.5±0.3mm)
Structural Features:
Diaphragm type pressure reducing valve
Filtration Accuracy:
40μm
Weight:
1.3)kg)
Maximum Condensation Capacity:
22mL
Operating Temperature:
0~60 (°C)
Housing Material:
Aluminum Alloy
Filter Cup Material:
Polycarbonate (PC)
Seal Material:
Nitrile Butadiene Rubber
Installation Form:
Tubular Installation or Bracket Installation
Package List:
1 * Pressure Scale Dial:
2 * Bracket:
4 * Screws:
1 * Pressure Reducing Valve:
1 * Instruction Manual:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: