.

BESTOYARD 40шт Muddler за Коктейли Комплект Кърпи с Флага на Америка Комплект Кърпи за Еднократна употреба, Кърпички Вечерни Кърпички С Надписи на Националния флаг на САЩ Х?

BESTOYARD 40шт Muddler за Коктейли Комплект Кърпи с Флага на Америка Комплект Кърпи за Еднократна употреба, Кърпички Вечерни

BGN 12.15

Сума
Налично за поръчка

Украса в американски стил-Хартиена салфетка Ден на независимостта : Красив модел е доста реалистична, а по-ярък цвят на печат не избледняваНие предлагаме тъканни кърпички с няколко щампи в нашия магазин - избор на фигурата прави нашите продукти в истинско бижу за да се наслаждавате на, добре дошли в нашия магазин, да изберете нещо, което ви харесва.Хартиена салфетка, за обяд-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.КЪРПИЧКИ за ДЕН на ВЕТЕРАНИТЕ - Лесни за употреба : Нашите тъканни кърпички може да се пере на ръка или на пишеща машина (с помощта на студена вода), те могат да бъдат многократно рециклиране, те могат да се увиват на руло, удобно да ги съхранявате, те не заемат място, те са леки и малки, лесно да ги носите със себе си.КЪРПА за ВЕЧЕРЯ - Хартия, за салфетки с принтом, много оригинална и нежна.ДЕКОРАТИВНА ХАРТИЕНА САЛФЕТКА - Комплект салфетки, удобен за използване и ще обогати празничната атмосфера.Пратката включва 40 x салфетки Характеристики - Цвят : както е показано на салфетки с флага на сащ. - Материал : Хартия декор на масата за хранене. - Размер : около 33 x 33 x 0.1 cm комплект за масата за хранене. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока кърпички. - Комплект салфетки, удобен за използване и ще обогати празничната атмосфера на вечеря кърпички. - Лист хартия се състои от два слоя и комплект салфетки за маса за хранене. - Хартиени салфетки с принтом, уникална и нежна салфетка за деня на независимостта. - Изработен от екологично чиста хартия материал и е безопасна за употреба. - Красив узорчатый дизайн, което го отличава от традиционните декоративни салфетки и хартиени кърпички.Информация за товарахиѕа кърпи за съдове Тази хартиена кърпа с изображение на американското е необходима, за да празнуват всяка опаковка включва 40 листа.салфетки Ден на независимостта на Америка С нежна и красива картина разкрасяване на живота и е подходяща за различни събития, като например парти в чест на Деня на независимостта и други.

Декларирани характеристики