.

Столче за салон за красота количка,на Стол-седло за Терапевт с черна Седалка от Изкуствена кожа Регулируема Височина 45-57 cm, Поддържан тегло 160 кг, Регулируем по вис?

Столче за салон за красота количка,на Стол-седло за Терапевт с черна Седалка от Изкуствена кожа Регулируема Височина 45-57

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Въртящи се на 360 градуса колела плавно се плъзгат по всички видове повърхности, не причиняват щети Колело на 360 градуса осигуряват максимална маневреност, тихо основа от устойчив на корозия на желязо с поставка за краката осигурява допълнителен комфорт. Ергономична форма допринася за приемането на тялото по-здраво заседнал положение, отпуска мускулите и постоянно разтоварва гръбначния стълб.4、 ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Идеално за употреба в фризьорство, косметологах, цирюльниках, дантистах, татуировщиках. 5、 Разработени, за да се слее с всяка обстановка, като салон за красота, дом и офис, нашите подложки имат за цел осигуряване на удобно място за сядане, заедно с модерен дизайн.Характеристики : предлага се с Оребрени Тапицирана седалка.Крачета от неръждаема стомана с колела За придвижване.Напълно се завърта на 360 градуса.Подходящ за всяка ситуация, като например Салон за красота, дом и офис.

Декларирани характеристики