.

XIAOXIONGYUXIN 4 БР. Дръжки за управление на газовата печка Метални 6 мм Дръжка на ключа за управление на котлон, Дръжка Газови печки са Подходящи за набиране на ключа на фу?

XIAOXIONGYUXIN 4 БР. Дръжки за управление на газовата печка Метални 6 мм Дръжка на ключа за управление на котлон, Дръжка

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва : Опаковката съдържа 4 бр дръжки за плочи с отвори за вала 6 мм, достатъчно количество може да отговори на вашите ежедневни нужди в замяна.Лесен монтаж : отвор за ядро вала 6 мм за лесно инсталиране.Марка на дръжката може да ви помогне да определите правилната посока на регулиране.Лесен за почистване : Край на тези дръжки на фурната гладка и няма да навредят на вашите ръце.Гладка повърхност, което го прави много лесен за почистване и удобен за захващане.Висококачествени материали : Химикалки газови печки произведени от висококачествена сплав с, притежават висока устойчивост на износване, са силни и трайни.Широко се използва : Отлично приспособление за семейната кухня или ресторант, широко се използва за печки, газови печки, фурни и т. Заключване на управлението на готвене повърхност е с ергономичен дизайн и ви осигурява чувство за комфорт.Пратката включва : Опаковката съдържа 4 бр. дръжки за плочи с отвори за вала 6 мм, достатъчно количество може да отговори на вашите ежедневни нужди в замяна.Лесен монтаж : отвор за ядро вала 6 мм за лесно инсталиране.Марка на дръжката може да ви помогне да определите правилната посока на регулиране.Лесен за почистване : Край на тези дръжки на фурната гладка и няма да навредят на вашите ръце.Гладка повърхност, което го прави много лесен за почистване и удобен за захващане.Висококачествени материали : Химикалки газови печки произведени от висококачествена сплав с, притежават висока устойчивост на износване, са силни и трайни.Широко се използва : Отлично приспособление за семейната кухня или ресторант, широко се използва за печки, газови печки, фурни и т. Заключване на управлението на готвене повърхност е с ергономичен дизайн и ви осигурява чувство за комфорт.Параметри : Материал : цинк сплав Цвят : сребърен Размер : приблизително 3,9 * 3,9 см Осъществяване Списък : 4 * Дръжка за управление на газовата печка.

Декларирани характеристики

Material:
zinc alloy
Color:
Silver
Size:
approx 3.9*3.9cm
Package List:
4 * Gas Stove Control Knobs :