.

YOYAL Ориз Кофа Запечатани Домакински Ориз кутия Ориз, Резервоар Кутия За съхранение на хранителни продукти, Ориз, Кофа за съхранение на Зърно, юфка (размер: 5 кг)

YOYAL Ориз Кофа Запечатани Домакински Ориз кутия Ориз, Резервоар Кутия За съхранение на хранителни продукти, Ориз, Кофа за съхранение

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

★ Висококачествен материал, издръжлив, лесен за моющийся, полезен за здравето и екологично чист ★ Контейнери за съхранение на хранителни продукти са с висока пропускливост.Контейнер представлява закрито помещение, осигуряващо сухота продукти.Удобно съхранение и спестяване на пространство. ★ Гъвкавост : да се съхранява ориз, брашно, боб, сушени плодове, бонбони, зърнени храни, чай и друга всячину. ★ Визуален дизайн, за наблюдение на съхраняването на ориз в реално време и своевременно попълване на запасите, лекота на движение, обработка със заоблени ъгли, липсата на драскотини при преместване. ★ Модерни и елегантни цветове, семпли и красиви, с различни декоративни стилове - прекрасен пейзаж. ★ Висококачествен материал, издръжлив, лесен за моющийся, полезен за здравето и екологично чист. ★ Контейнери за съхранение на хранителни продукти са с висока пропускливост.Контейнер представлява закрито помещение, осигуряващо сухота продукти.Удобно съхранение и спестяване на пространство. ★ Гъвкавост : да се съхранява ориз, брашно, боб, сушени плодове, бонбони, зърнени храни, чай и друга всячину. ★ Визуален дизайн, за наблюдение на съхраняването на ориз в реално време и своевременно попълване на запасите, лекота на движение, обработка със заоблени ъгли, липсата на драскотини при преместване. ★ Модерни и елегантни цветове, семпли и красиви, с различни декоративни стилове - прекрасен пейзаж.Ръчно измерване, грешка в 1-3 см-това е нормално, надявам се за разбиране!★ Описание Продуктаназвание продукт : Контейнер за съхранение на зърно Материал : Ррразмер : 5 кг-25,7* 17 см, 10 кг-25,7*29 смЦвет : белыйсмотрите инструкции за инсталиране за повече информация.★ 【Количество в опаковка】 × 1 ★ 【Внимание】 ★ Този продукт се продава само в контейнери за съхранение на зърно и не съдържа изображения на други стоки.★Поради различни разрешения на дисплея ще се малки разлики, моля, разберете!★ Ръчно измерване, грешка 2-3 см-това е нормално, моля, разберете!★ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обадите в центъра за обслужване на клиенти!★ Моля, бъдете търпеливи по време на транспорт, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се обадете в центъра за обслужване на клиенти!.

Декларирани характеристики