.

Zerodeko 2 Слой се Съберат с Кухненски Работен Плот Всекидневна Пластмасов довършителни операции Полк Плот за Баня полици За съхранение на Тоалетни Органайзер (Лилаво)

Zerodeko 2 Слой се Съберат с Кухненски Работен Плот Всекидневна Пластмасов довършителни операции Полк Плот за Баня полици За

BGN 6.27

Сума
Налично за поръчка

Красив дизайн и е декор за вашия домОрганизирайте вашето пространство с помощта на тази рафтове за съхранение, можете да поддържате дома си в ред.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : може да се инсталира върху всяка гладка повърхност.Подвижен ъглов рафт за душата осигурява удобно и рационално използване на пространството.КАЧЕСТВО : Тази душ-часова направена от материал, който може да се гарантира качество и дълготрайност.Освен това, той е много дебел, притежава характеристиките на устойчивост и трудна деформация.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Списък на пакетите 1 x Рафтове за съхранение на Информация за стоки Подвижен ъглов рафт за душата осигурява удобно и рационално използване на пространството. за кухня, магазин и т. поддържане на ред в дома си или на вашия магазин. - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА : В него може да се съхранява сапун, шампоан, почистващо средство за лице, лосион, четки и така нататък.Освен това, той е много дебел, притежава характеристиките на устойчивост и трудна деформация. 5x14x20 виж - Красив дизайн - това е още и декор за вашия дом. - Организирайте вашето пространство с помощта на тази рафтове за съхранение, можете да поддържате дома си в ред. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. - Размер : около 21. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Благодарение на простия и практичному дизайн, лесно можете да им се насладите.Функция - Цвят : Лилаво.Това е идеалното решение за вас, за да приведе всичко в ред в банята. - Материал : Пластмаса. - Всички стоки от първа необходимост ще бъдат на негово място. - ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : може да се инсталира върху всяка гладка повърхност.Възстановете и организирайте кухнята с помощта на този стеллажа за съхранение и върнете кухнята усещане за свежест. - КАЧЕСТВО : Тази душ-часова направена от материал, който може да се гарантира качество и дълготрайност.

Декларирани характеристики