.

Btibpse 1/4-инчов Джолан с Точки от Абразивни Камъни Електрическа Опесъчаване Корона за Dremel Rotary Комплект 10 бр./компл.

Btibpse 1/4-инчов Джолан с Точки от Абразивни Камъни Електрическа Опесъчаване Корона за Dremel Rotary Комплект 10 бр./компл.

BGN 6.79

Сума
Налично за поръчка

Най-добрата оферта за заточване на моторни триониРазмер джолан : 1/4-8 инча (6 мм).Висока ефективност на работа, идеален ефект опесъчаване и дълъг експлоатационен живот.Удобно смила, просто за употреба, за безопасно и сигурно.В основата на замяна на дръжката на малка мелница кръг, и няма замърсяване с прах.Най-добрата оферта за заточване на моторни триони.Размер джолан : 1/4-8 инча (6 мм).Висока ефективност на работа, идеален ефект опесъчаване и дълъг експлоатационен живот.Удобно смила, просто за употреба, за безопасно и сигурно.В основата на замяна на дръжката на малка мелница кръг, и няма замърсяване с прах. Набор от хвостовиков 1/4" от 10 бр. с конична глава от керамичен камък, метална опашка.Тази наставка идеален за шлифоване, полиране и даване на форма.Отличен за шлайфане, полиране и даване на форма на метал, камък, плочки, стъкло и т. Може да се използва в электродрелях, электрошлифовальных машини или на други въртящи се инструменти (тук не са включени).

Декларирани характеристики