.

Острилка за Накрайници Билярдна Щека plplaaoo, Инструмент За Заточване на Накрайници на Билярдна Щека, Отразител на Билярдна Щека, Лек, Издръжлив Алуминиев инструмент?

Острилка за Накрайници Билярдна Щека plplaaoo, Инструмент За Заточване на Накрайници на Билярдна Щека, Отразител на Билярдна

BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Съвет бильярдного на щеката е изработен от висококачествен материал алуминий + пясък, който е устойчив на абразия, здрав и може да се използва в продължение на дълго време 【Промяна на формата на идеален радиус】Шейпър на върха на стика е предназначен за бърза и точна придадат форма на върха на щеката на добра радиус. 【Преносим】Общата дължина на този бильярдного на щеката е 9 виж Той е малък по размер и е лек на тегло и да го носят със себе си навсякъде.Той идва с ключодържател, който може да се прикрепя към колан или раница за удобство за носене, когато излизате от дома си. 【Практично】 С помощта на този формирователя можете да поддържате идеален радиус на дъга, необходим за точен удар, което ви позволява да се насладите на игра на билярд. 【Добър помощник】 Този съвет бильярдного kiya - незаменим помощник за любителите на билярда, мъдър избор, който трябва да направите.Също така е подходящ като малък и лек подарък за любителите на билярда. 【Висококачествени материали】 Съвет бильярдного на щеката е изработен от висококачествен материал алуминий + пясък, който е устойчив на абразия, здрав и може да се използва в продължение на дълго време. 【Промяна на формата на идеален радиус】Шейпър на върха на стика е предназначен за бърза и точна придадат форма на върха на щеката на добра радиус. 【Преносим】Общата дължина на този бильярдного на щеката е 9 виж Той е малък по размер и е лек на тегло и да го носят със себе си навсякъде.Той идва с ключодържател, който може да се прикрепя към колан или раница за удобство за носене, когато излизате от дома си. 【Практично】 С помощта на този формирователя можете да поддържате идеален радиус на дъга, необходим за точен удар, което ви позволява да се насладите на игра на билярд. 【Добър помощник】 Този съвет бильярдного kiya - незаменим помощник за любителите на билярда, мъдър избор, който трябва да направите.Също така е подходящ като малък и лек подарък за любителите на билярда.Острилка за накрайници билярдна щека, Инструмент за заточване на накрайници на билярдна щека, Отразител на билярдна Щека, Лек, Издръжлив Алуминиев инструменти за Шлайфане с пясъчната дюза, Принадлежности за билярд, Аксесоари за билярдна щека.Важна информация : 【Преносим】Общата дължина на този бильярдного на щеката е 9 виж Той е малък по размер и е лек на тегло и да го носят със себе си навсякъде.

Декларирани характеристики

Item Type:
Billiards Pool Cue Tip Tool
Material:
Aluminum + Sand
Product Size:
Sander Size:
Approx. 2.5 x 2.5cm / 1 x 1in
Product Total Length:
Approx. 9cm / 3.5in
Weight:
Approx. 26g / 0.9oz
Package List:
1 x Billiard Cue Tip Sharpener