.

STOBOK 3 бр. Кутии, Опаковъчна Кутия Китайски Декор Кутии за Сватбени партита Кутии За Шоколад, Ядки Подаръчен Комплект La-Cut Подаръчни Кутии Китайските Сватбени Сувени?

STOBOK 3 бр. Кутии, Опаковъчна Кутия Китайски Декор Кутии за Сватбени партита Кутии За Шоколад, Ядки Подаръчен Комплект La-Cut

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

ПластмасатаКонтейнери за бонбони за подаръци : Кутия за бонбони могат да станат изискани подаръци за вашите приятели или членове на семейството, на различни празници, те със сигурност ще се насладите.Кутии за опаковане на Порцелан : Кутия за бонбони Cwedding, използвана за бижута, подаръчни кутии за сватбени бонбони. идеален за сватби, юбилей, годеж и т., Кутии за сватбени подаръци : Тези изящни кутии за сватбени шоколадови бонбони могат да направят незабравима изненада на госта.Коледен декор : Украсени выдолбленным модел, тези кутии са прости и ще добави забавление на вашето парти.Контейнери за кифли : подарък кутия в китайски стил на празничния червен цвят с традиционните китайски йероглифи в богатите китайски стил - най-добрите подаръци кутии-спътници на китайските сватби.Контейнери за бонбони за подаръци : Кутия за бонбони могат да станат изискани подаръци за вашите приятели или членове на семейството, на различни празници, те със сигурност ще се насладите.Кутии за опаковане на Порцелан : Кутия за бонбони Cwedding, използвана за бижута, подаръчни кутии за сватбени бонбони. идеален за сватби, юбилей, годеж и т., Кутии за сватбени подаръци : Тези изящни кутии за сватбени шоколадови бонбони могат да направят незабравима изненада на госта.Коледен декор : Украсени выдолбленным модел, тези кутии са прости и ще добави забавление на вашето парти.Контейнери за кифли : подарък кутия в китайски стил на празничния червен цвят с традиционните китайски йероглифи в богатите китайски стил - най-добрите подаръци кутии-спътници на китайските сватби.Пратката включва 3 x контейнер за съхранение на Функции-Материал : Дърво топперы за кифли - Те са подходящи за опаковане на по-малки подаръци, ръчно изработени изделия, шоколад, бонбони и т., като към тях изтънчен външен вид кухи кутии. - Те са направени от дърво с интериор в традиционен китайски стил на коледната кутия бонбони. - Много подходящ за сватби, празници, годишнини и други случаи, за създаване на сватбени кутии с шоколадови бонбони, особено за уникалната китайски кутии с шоколадови бонбони. - Подходящ за изпращане като подарък на приятели или семейство, те ще се зарадват на неговата изящна изработка изработката и подробности за сватба, подарък кутии. - Тези изящни сватбени кутии шоколадови бонбони могат да представи на гостите незабравима изненада за нова година.

Декларирани характеристики