.

Кристали с Бантиком от сплав, Декорация за Маникюр, Украшения за дизайн на ноктите, Амулети за Маникюр, Декорации за нокти, Аксесоари за нокти - Цвят (цветът на: 5)

Кристали с Бантиком от сплав, Декорация за Маникюр, Украшения за дизайн на ноктите, Амулети за Маникюр, Декорации за нокти,

BGN 33.97

Сума
Налично за поръчка

Цвят : 5 Пратката включва : 1 бр. декорация от сплав за нокти 1. Той е изработен от легкосплавных материали с фина обработка. Приет процеса на поддържане на цвета на галванични покрития, който да е лесно да избледняват. Той е инкрустиран с кристал на цирконий за даване на ярки цветове. Дизайн на мечка, модерен външен вид. Той е малък и изискан, с декорации за нокти и диаманти, и са на разположение в различни стилове., Броят на : 1бр. Пратката включва : 1 бр. декорация от сплав за нокти 1. Той е изработен от легкосплавных материали с фина обработка. Приет процеса на поддържане на цвета на галванични покрития, който да е лесно да избледняват. Той е инкрустиран с кристал на цирконий за даване на ярки цветове. Дизайн на мечка, модерен външен вид. Той е малък и изискан, с декорации за нокти и диаманти, и са на разположение в различни стилове., Броят на : 1бр. Категория на продукта : украса от сплав за нокти Материал : сплав/цирконий Размер : както е показано на фигура Цвят : Помещение включва : украса от сплав за ногтей1. Той е изработен от легкосплавных материали с фина обработка. Приет процеса на поддържане на цвета на галванични покрития, който да е лесно да избледняват. Той е инкрустиран с кристал на цирконий за даване на ярки цветове. Дизайн на мечка, модерен външен вид. Той е малък и изискан, украсена с нокти и диаманти, са на разположение различни стилове.Характеристики на продукта : Размер : Тегло : 11 грама Количество : 1 бр. Размер : като на снимката Номер на модела : (Кристали и бижута) Материал : металлколичество парчета : един Родина : континентален Китайтип на продукта : Кристали и украшениятип 1 : Аксесоари за нокти Тип 2 : декорация за нокти Тип 3 : Декорация за маникюр.

Декларирани характеристики