.

LIOOBO Утяжеленная скачане на въже Утяжеленная скачане на въже За скачане на въже, Фитнес и Без Въжета за тренировка скачане на въже, скачане на въже, упражнения Безжи?

LIOOBO Утяжеленная скачане на въже Утяжеленная скачане на въже За скачане на въже, Фитнес и Без Въжета за тренировка скачане

BGN 8.44

Сума
Налично за поръчка

ДРЪЖКА ЗА БЕЗЖИЧНИ СКАКАЛОК : Изработени от висококачествени материали, която е здрава и може да се използва в продължение на дълго времеПРЕНОСИМИ въжета : Текстурный дизайн дръжка не се плъзга, която осигурява комфортно усещане за ръце.УТЯЖЕЛЕННАЯ скачане на въже за скачане : Тази двойка скакалок идеални за фитнес, шейпингом, почивка за отслабване, тренировки и още много други.Въже за скачане без ВЪЖЕ : това може да бъде много практичен подарък за вашите приятели, които искат да тренират у дома, те определено ще бъдат много доволни.УТЯЖЕЛЕННАЯ скачане на въже : Не се притеснявайте за това, че ударитесь краката или споткнетесь за въжета, безжична скачане на въже елиминира заплахите за сигурността.Осъществяване на Списък 1 х чифт безжични скакалок Характеристики - Произведен от висококачествени материали издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време. - Размер : около 37,00 X7,00 X7,00 см/ 14,54 X2,75 X2,75 инча. - Материал : Пластмаса, гъба. - Безжични скокове на скакалке може ефективно да ви помогне по-добре да ускори приема на калории, за да отслабнете и да развиете издръжливост и скорост. - Устойчива на плъзгане дръжка, с функция супер усвояване на пот, ръчна изработка, идеален дизайн, по-добро сцепление. - Цвят : син, черен. - Не се тревожете за това, че сте ударитесь краката или споткнетесь за въжета, безжична скачане на въже елиминира заплахите за сигурността. - Тази двойка безшумни безжични скакалок за скачане подходящ за почивка, отслабване, шейпинга, фитнес и тренировки.Описание на продукта Дръжка за въжета без въже е изработена от висококачествена пластмаса и гъба, дишаща и дезодорирующая, може да поглъщат потта от дланите, поддържа комфорт в ръце и да се намали натискът на ръцете.Скачане на въже за упражнения позволява на тялото да получите перфектен ефект от упражнения.

Декларирани характеристики